Al tijden dwang handeling, word me teveel.

  • #1

    Hallo iedereen,

    Graag wil ik mijn probleem delen al schaam ik mij hier ontzettend voor en durf het bijna niet te delen. Maar ik zit hier al jaren mee in de knoop en het maakt mij kapot maar ook de relatie, graag wil ik het dan toch delen want zo verder kan ik niet meer.

    Waar dit uit is ontstaan heb ik werkelijk geen idee van, misschien vroegtijdig seks of juist teveel vanaf jonge leeftijd geen idee.

    Hoe het begon, geen idee, plots leek het er te zijn als ik terug probeer te kijken. En ik hoop dat ik niet de enigste ben met precies dit zelfde.

    Elke minuut van de dag word ik gek als ik niet pers, ik moet persen tot ik er wat vocht uit me vagina voel komen en dan kom ik weer tot rust en na een minuut moet ik het weer doen. Tampons hebben me een aantal maanden geholpen echter, na een half uur voelt mijn tampon ook niet goed meer en draai ik door, aanvallen, mezelf willen slaan, ruzie met iedereen en zoveel frustrerende irriterende rot gevoelens. En ik trek dit niet meer!
    Ik probeer de tampons uit te houden maar nog steeds moet ik persen en blijft het maar door gaan ik ben dan ook extreem vochtig, en ook last van vaginale 'opwinding' gevoelens zonder dat ik geprikkeld ben geraakt op seksuele manier. Zoals nu probeer ik niet te persen maar doe ik dat niet en dat voel ik daar beneden ooh dan kan ik alles wel aanvliegen en mezelf.

    Kan iemand mij advies geven, iets of iemand die het herkent.. ik moet hiervan af ik ben elke sec van de dag met me gedachten daar beneden en het probleem ik wil zo graag verlost worden ik heb geen functionerend leven, familie of relatie.

    Ik zou er nu alles voor over hebben dat het weg gaat en ik zal dat zelf moeten doen daar ben ik me bewust van. En geloof me, wil ik ook heel graag!

    Iemand?

    Liefs, Lies

    Reageer
    #2

    Het zou fijn zijn als daar een pasklaar antwoord op zou zijn. Maar dat is er helaas niet.
    Wat ik je wel zou adviseren is een bezoek aan je huisarts en een verwijzing vragen voor een psycholoog. Je hebt professionele hulp nodig om dit op te lossen.

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,

    Bedankt voor je bericht probleem is alleen wel dat ik al vaak naar huisarts ben geweest voor verschillende dingen en die me gewoon niet meer serieus nemen. En psycholoog ben ik ook geweest voor andere dingen vanwege erge borderline symptonen etc. En de hulp die er geboden werd vond ik ook niet geweldig. Weet je misschien instanties?

    Reageer
    #4

    Als ik het goed begrijp heb je dus ook een ers.(emotie regulatie stoornis) Dat zou ook je dwangneurose kunnen verklaren. Je zou eigenlijk een verwijzing moeten vragen voor de GGZ.

    Reageer
    #5

    Oke, bedankt voor je advies.

    Ik moet eens kijken hoe ik alles dan zal moeten gaan uitleggen in juiste volgorden enzo ik ben daar echt niet goed in

    Reageer
    #6

    Schrijf het eerst allemaal op. Dat werkt soms heel goed.

    Reageer
Reageer op: Al tijden dwang handeling, word me teveel.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief