Help, ik heb een dwangprobleem.

  • #1

    Ik weet niet waar ik dit moest plaatsen vandaar hier.

    Ik heb een dwangprobleem, ik krijg heel vaak van die momenten waar ik informatie moet opzoeken van dingen, zoals vanmorgen lag ik in bed en moest ik opeens uit het niets aan 7up drankje denken dus pakte ik meteen me iphone en moest het hele geschiedenis ervan lezen om tot rust te komen met mijzelf eventjes later vroeg ik me af wat de afstand tussen de aarde en de maan is en weer meteen informatie erover zoeken en lezen. Gisteren ging ik uit het niets aan niersteen denken dus ging ik weer op het net om alles erover te lezen en zo gaat het maar door, ik weet hierdoor onderhand heel veel over het menselijke lichaam, producten, medicijnen enz.

    Wat is er aan de hand met mij?. Waarom krijg ik van alles in me hoofd en moet ik het opzoeken en lezen om tot rust te komen?. Wie herkent dit?.

    Is het een syndroom/ziekte? Zo ja, welk?.

    Alle reacties zijn welkom.

    Reageer
Reageer op: Help, ik heb een dwangprobleem.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief