depressie en burn out tegelijk???

  • #1

    Hallo, ik had een vraag maar weet niet waar ik heen moet met deze dingen. Ik heb nogal psychische problemen maar krijg hier geen hulp voor. Nu ben ik al eens overspannen geweest en ik en mijn omgeving zijn bang voor een herhaling. Daarom heb ik wat testen gedaan. Uit alle testen die ik heb gedaan kwam veel naar voren. Uit de depressiviteitstesten kwam naar voren dat ik zo depressief als de neten ben en uit de testen over overspannenheid/burn out kwam de uitslag dat ik zeker hard opweg ben naar een burn out. Wat gebeurd er als er die combinatie is en hoe krijg ik dit weg? Ik wil gelukkig zijn is dat nog een optie?

    Groetjes
    een ernstig beschadigde vrouw

    Reageer
    #2

    Hey e.k.

    Wat vervelend te horen dat het niet zo goed gaat.
    Helaas kan ik uit ervaring vertellen dat de combi burn out - depressiviteit heel goed kan voorkomen.
    Als de (internet?)testen aangeven dat je nog geen burn out hebt en je dat zelf ook nog niet denkt (en als het tevens wordt geconstateerd door je huisarts) maar wel dat je op weg bent naar....dan is dit een heel goed moment om in te grijpen! Laat het alsjeblieft niet zo ver komen dat je ook daadwerkelijk een burn out krijgt, want dan ben je echt een hele tijd bezig om weer te herstellen!

    Ga naar je huisarts en vraag om een verwijzing naar een psycholoog/psychiater....zeker als je nu ook al depressieve gevoelens ervaart.
    Op deze manier kan je aan problemen werken en voorkom je erger!!!

    Heel veel sterkte en succes,
    Moi

    Reageer
Reageer op: depressie en burn out tegelijk???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief