Blijvende vermoeidheid

 • #1

  Hoii,

   

  ik heb nu sinds 4 maanden een burn-out. Het lijkt wel alsof de vermoeidheid steeds erger word?

  als ik uit bed kom heb ik nog wel energie, maar als ik iets kleins doe bijvoorbeeld eten maken dan is het op mijn benen staan al vermoeiend.

  mijn ogen beginnen dan enorm te branden en dit houd dan de hele dag aan. Vooral die branderige ogen zijn erg vervelend.. zijn hier tips voor? Of is dit normaal bij een burn-out?

  Reageer
  #2

  Helaas past dat bij een burn-out. Heb je wel therapie?

  Reageer

  Burn-out klachten kunnen een grote negatieve impact hebben op het dagelijks leven. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Ja gelukkig wel!

  Reageer
  #4

  Bespreek het met de therapeut

  Reageer
  #5

  Zou goed voor je lichaam zorgen met de juiste voeding. Wat voedingssupplementen kunnen het ondersteunen. Vraag daarvoor advies. Zorgen voor een rustige ademhaling en goed naar je lichaam luisteren. Zou ook je schildlier checken. Uit bloedonderzoek komt niet altijd was. Een natuurgenezer kan naar het hele plaatje kijken, zoals ook je voedingspatroon.

  Reageer
  #6

  Hoii,

   

  ja voedingssupplementen slik ik al! En ik ben ook gaan letten op mijn voeding enzo.

  waar kan ik mijn schildklier laten checken?? Ik heb ook heel vaak een strakke band gevoel inde mijn bostbeen.. wat een burn-out allemaal wel niet met je kan doen.. soms maak ik me best zorgen of er ergens een onderliggend probleem is waardoor die vermoeidheid aan blijft houden.

  Reageer
  #7

  Bijvoorbeeld een natuurgenezer kan kijken naar het hele plaatje. Liefst iemand die ook kijkt naar je voedingspatroon. Bij mij was m'n schildklier ontregeld maar kwam nooit uit bloedonderzoek. Vorig jaar merkte ik  het aan bepaalde symptomen toen het erger werd. Op zich nooit verkeerd om ook je bloed te laten onderzoeken. Met kinesiologie kan iemand met en spiertest testen waar het probleem hem in zit. Vaak denken mensen wel aan een paar vitaminen maar kan zijn dat je ook andere stofjes nodig hebt. Kan een beetje persoonlijk zijn. Misschien dat je iets nodig hebt voor je bijnieren.

  Spanning op borstbeen zou ik op zich niet weten maar denk aan spanningen in algemeen. Misschien bepaalde lichaamstherapieën. Denk aan dingen als shiatsu of cranio-sacraal therapie. Kijken wat bij jou past. Stress moet uit je lichaam.

  Reageer
  #8

  Denk ook aan het belang van gezond slapen. Metaal  in bed of matras verhindert het gezonde aarden. Verder kan electrosmog van wifi en smartphone zorgen voor meer stresshormonen in je lichaam.

  Je zou ook kunnen denken aan bepaalde bloesemremedies om te ontspannen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Blijvende vermoeidheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief