Vermoeidheid

  • #1

    Ik zit inmiddels 2 maanden thuis vanwege burn out en angststoornis. Alleen nu wil ik weer een beetje wat gaan doen. Maar ik voel me overdag steeds moe als ik wat ga doen. Hoe kan dit?. Sochtends heb ik ook veel langer nodig om me weer beetje goed te voelen. Ik zit in de bouw dus normaal was ik lichamelijk veel bezig waar ik nu gewoon echt de fut niet voor heb terwijl ik wel weer wil..

    Reageer
    #2

    Let op, dat je niet te snel aan de slag gaat.  Anders komt de klap dubbel zo hard aan als je terugvalt. Probeer eerst eens wat te sporten en kijk dan hoe dat gaat

    Reageer
    #3

    Ik probeer iedere dag wat meer te doen. Maar die vermoeidheid Komt gewoon door de stress die ik dus heb gehad?. Ik merk dat ik na de lunch wel meer energie heb om iets te doen dan in de ochtend. Is daar nog een verklaring voor?.

    Reageer
    #4

    Dat zijn toch vrij normale verschijnselen die wel passen bij een angststoornis/burn-out. Het vreet namelijk energie.

    Reageer
    #5

    Afgelopen 2 dagen ging goed met bezig zijn. Niet echt verschijnselen wel beetje spierpijn. Maar nu moest ik net naar de kapper en daar begon ik te zweten en duizelig. Terwijl ik van te voren het gevoel had dat ik het allemaal wel weer aan zou kunnen.. hoe kan het dat me angsten dan toch weer op komen spelen?.

    Reageer
    #6

    Het kunnen de omstandigheden zijn.  Vaak zie je dat mensen hier dan dus vooral last van hebben als in een winkel zijn, openbaar vervoer of bij de kapper zitten bijvoorbeeld.

    Reageer
    #7

    Ik moest van de psycholoog de bank af komen. Dat voelde ook goed. Maar vandaag merk ik dat ik wel weer erg moe ben. Alsof ik lang ziek ben geweest. Misschien wil ik mezelf wel weer te snel fit voelen?.

    Reageer
    #8

    Dat zou best kunnen...maar er kunnen ook gewoon  zo nu en dan wat slechtere dagen tussen zitten

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Door teveel stress kan er een en ander veranderen in je lichaam. Zo raakt bijvoorbeeld de cortisolhuishouding ontregeld. Er wordt ook wel gesproken van bijnieruitputting.

    Bij een burn out is goede  voeding extra belangrijk. Liefst zo min mogelijk suiker. Dan kan je nog wat tekorten hebben. Door stress verbruik je meer en neem je stoffen slechter op. Denk  hierbij aan stoffen als magnesium, zink, vitamine b en d, bepaalde vetzuren en aminozuren. Die helpen om allerlei neurotransmitters in je  lichaam aan te maken, die verstoord zijn door de stress. Wat vitamine d kan sowieso al schelen in je vermoeidheid.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief