Rust nodig of toch iets anders?

  • #1

    Hallo allemaal

    vijf jaar geleden heb ik iets meegemaakt wat erg moeilijk voor mij was ik heb dit helaas vijf jaar lang laten ''lopen''.. voordat ik er iets aan deed. In deze vijf jaar had ik erg veel stress en kon ik moeilijk slapen ook was ik uiteraard erg aan het piekeren over hoe ik dit probleem het beste aan kon pakken.

    Wat ik vreemd vond is dat er gedurende die vijf jaar steeds verschillende kwalen voorbij kwamen. In het begin viel het nog wel mee maar het werd steeds erger totdat ik iets aan de situatie ging doen. Bepaalde kwalen verschenen en naar een tijdje verdwenen deze weer om vervolgens een ergere kwaal terug te krijgen. Een voorbeeld vanuit het begin is dat ik 's nachts wakker werd en moest huilen na een tijdje kon ik een hele nacht niet slapen en daarna kreeg ik een aantal nachten achter elkaar dezelfde nachtmerrie en werd 's nachts met steken in mijn hoofd wakker.

    De symptomen van mijn dalende fysieke en mentale gesteldheid werden steeds erger hoe langer ik ermee wachten hoe erger mijn fysieke en mentale weerbaarheid werd. Vijf jaar later heb ik gelukkig het probleem op kunnen lossen, maar nu een jaar nadat er een einde aan het probleem kwam voel ik me nog steeds ''niet goed''. Ik heb het probleem nu wel weten op te lossen en ben daar nu zo goed als overheen maar toch ben ik futloos, het kleinste dingetje is net een berg, raak op een of andere manier heel snel geƫmotioneerd waarbij ik zelf wel eens denk hoe kan het nou dat ik hierom moet huilen? Ik ben erg moe, slaap moeilijk, kan me nauwlijks concentreren en eigenlijk kan ik gewoon niet meer

    Ik heb geen idee wat er mis is maar wil graag van dit gevoel af... ik ben naar de huisarts geweest maar die vertelde dat ik terug moest komen als het erger werd..

    Jan

    Reageer
    #2

    Misschien eens naar een natuurgenezer; iemand die kan kijken naar je voedingspatroon, darmflora, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen enz. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Allerlei neurotransmitters als gaba, serotonine en melatonine kan je in balans krijgen door te zorgen voor de juiste voeding en wat vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Kan ook schelen in het slapen.

    Reageer
    #3

    Ga terug naar de huisarts, en vraag een verwijzing voor de psycholoog

    Reageer
Reageer op: Rust nodig of toch iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief