wat is er mis met mij?

  • #1

    Hallo allemaal

    vijf jaar geleden heb ik iets meegemaakt wat erg moeilijk voor mij was ik heb dit helaas vijf jaar lang laten ''lopen''.. voordat ik er iets aan deed. In deze vijf jaar had ik erg veel stress en kon ik moeilijk slapen ook was ik uiteraard erg aan het piekeren over hoe ik dit probleem het beste aan kon pakken.

    De symptomen van mijn dalende fysieke en mentale gesteldheid werden steeds erger hoe langer ik ermee wachten hoe erger mijn fysieke en mentale weerbaarheid werd. Vijf jaar later heb ik gelukkig het probleem op kunnen lossen, maar nu een jaar nadat er een einde aan het probleem kwam voel ik me nog steeds ''niet goed''.

    Ik ben futloos, het kleinste dingetje is net een berg, raak op een of andere manier heel snel geëmotioneerd waarbij ik zelf wel eens denk hoe kan het nou dat ik hierom moet huilen? Ik ben erg moe en zie de toekomst niet erg positief in als het zo doorgaat..

    Ik heb geen idee wat er mis is maar wil graag van dit gevoel af... ik ben naar de huisarts geweest maar die vertelde dat ik terug moest komen als het erger werd..

    Reageer
    #2

    Ik kan niet meer wil van mijn problemen af die aldoor weer terug komen voor het eerst denk ik aan zelfmoord

    Reageer
    #3

    Wil over je angsten praten? Advies of gewoon een vertrouwelijk gesprek? Of hulp op het moment dat je een paniekaanval hebt?

    Vraag dan om meer info en stuur een mailtje naar:

    [email protected]

    Reageer
    #4

    Beste Jan, wat mij heeft geholpen is erover praten. Dit kan anoniem via een crisischat of -lijn.

    Reageer
    #5

    Hoi Jan,

    Ik denk niet dat er per definitie iets 'mis' met jou is. Als ik jou verhaal lees kan ik daaruit opmaken dat je het de afgelopen 5 jaar niet heel makkelijk hebt gehad, misschien had je de afgelopen 5 jaar het gevoel dat het aan één 'probleem' lag maar waren er meerdere dingen aan de hand waardoor het niet zo lekker ging?

    Je omschrijving van de klachten lijken mij inderdaad niet fijn! functioneer je nog wel goed op bijvoorbeeld het werk?

    Ik heb/had klachten die eigenlijk heel erg veel op die van jou leken, na een aantal mindere jaren én nare gebeurtenissen had ik last van extreme vermoeidheid, concentratieproblemen, hoofdpijn en angsten. Ik ben naar de psycholoog gegaan en zij hadden het over een ernstige depressie waarvoor ik uiteindelijk medicatie heb gekregen. Van die medicatie kreeg ik alleen maar meer angsten (zeker in het begin) , maar uiteindelijk zorgde het er wel voor dat mijn hoofdpijn verdween en ik weer uit mijn bed kon komen. Toen ik stopte met de medicatie in verband met de bijwerkingen begon het piekeren, moeilijk slapen en de hoofdpijn weer dus nu heb ik besloten om weer te gaan starten.

    Ik zou in ieder geval vragen om een doorverwijzing naar een psycholoog. Misschien kun je samen met de psycholoog gaan kijken hoe jullie dit probleem het beste kunnen oplossen!

    Je bent in ieder geval niet de enige met dit soort klachten. Heel erg veel succes!

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: wat is er mis met mij?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief