Advies nodig

 • #1

  Beste,

  Ik ben een jongeman van 22 jaar en ik heb al zo'n 2 jaar last van vage klachten. Het begon op school dat ik me moeilijk kon concentreren en snel hoofdpijn kreeg hiervoor ben ik naar de huisarts gegaan en werd er add geconstateerd. Toen ging het redelijk goed echter toch nog wel last van deze vage klachten hier niet veel meer mee gedaan. Echter nu sinds 6 maanden heb ik heel erg last van vermoeidheid samen met hoofdpijn en slecht zicht. Ik kan moeilijk tegen fel licht en merk als het donker word dat ik er heel moeilijk mee hebt om te focussen met auto rijden. In de ochtend word ik heel erg moe wakker en het eerste uur gaat het wel redelijk maar daarna stort alles in en gaap ik heel de dag en lijkt het wel of ik dronken ben en geen concentratie heb, ik ben tegelijk misselijk en hoofdpijn en suf en vergeetachtig. Voor mijn werk ben ik veel onderweg met de auto uurtje werken 30 min rijden en dat heel de dag door. Dit speelt nu al 6 maanden in de tussentijd ben ik vaak bij de dokter geweest en heb ik de standaard bloedtesten en andere testen gehad hier kwam niks uit en alle waardes waren goed. Elke keer als je daar geweest bent krijg je het gevoel dat je voor gek word verklaard. Ook ben ik bij de oogarts geweest en werd er +4.5 en + 2.5 gemeten heb hiervoor ook een bril gekregen maar dit pakt mijn lichaam ook niet goed op, het lijkt er wel op of het erger word. Weer naar de dokter geweest maar weer dezelfde dingen. Ik merk dat het nu echt elke dag slechter met me gaat en het gevoel heb dat ik echt even moet stoppen met werken omdat ik het gewoon niet meer kan.

  Ik slaap goed +- 8 uur en eet gezond en sport. Drink geen alcohol en rook ook niet. Toch ben ik in de ochtend ontzettend moe en ook weer al die andere klachten die ik hierboven heb beschreven.

  Ik weet echt niet meer hoe ik dit moet aanpakken en ik zou graag advies willen wat het evt kan zijn of wat ik zou kunnen doen

  Bedankt

  Reactie
Reageer op: Advies nodig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief