Vraag

  • #1

    Beste,

    Ongeveer al 4 maanden heb ik last van erge vermoeidheid in combinatie van wazig gevoel in mijn hoofd en conencentratie problemen en af en toe hoofdpijn, ook heb ik moeite om mijn ogen ‘scherp’ te houden. alles bij elkaar lijkt net of ik heel de dag dronken ben Het speelt al meteen nadat ik uit bed komt en het houd heel de dag aan elke dag van de week. Soms heb ik het gevoel dat het heel even weg is maar over het grootste deel van de dag heb ik er last van. Als ik even op bed ga liggen en ga rusten gaat het al een stuk beter maar een volle dag werken gaat gewoon niet meer. Ook al heb ik 3 weken vakantie gehad ik blijf er last van houden. Ik ben al meerdere keren bij de dokter geweest en er zijn meerdere malen bloed afgenomen zonder resultaat ook heb ik last van adhd en de pillen hiervan helpen ook niet (ook geen zwaardere) ook heb ik een bril gekregen want ik heb +3 en +0,75 en dit verhelpt het probleem ook helaas niet. Ook heb ik vaak hoofdpijn en ook in de nek en ik merk dat ik de laatste tijd ook slechter tegen alcohol kan. na 2 biertjes voel ik me al aangeschoten.

    Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    Beste Bram, zou het kunnen dat je ergens over in zit ?                             Psychische klachten die een tijd genegeerd worden kunnen zich op een fysieke wijze gaan uiten, ga voor jezelf eens na of er iets is, werk, financiën, priveleven, familie, waar je toch misschien mee zit, vaak onderbewust.

    Reageer
Reageer op: Vraag


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief