Doordacht krassen

  • #1

    Naast me adhd ben ik ook een bordeliner met ptss.
    Ben 38 jaar en alles gedaan om gevoel en emoties op wat voor manier te onderdrukken. Drugs speed pillen daarna coke en in 2009 begon ik coke te roken en drinken werd meer . Blowen deed ik al vanaf 12 jaar en de speed vanaf 15..
    Toen ik in 2016 augustus cold turkey gestopt was met coke roken begon de ellende ergens. Alles in het kwadraat met teveel van alles!!
    Die spanning is opgelopen waardoor ik mezelf bedacht ging krassen in me been. Tatoeeeren is ook een optie maar niet altijd haalbaar . Had 2 keuze nee ik heb 1 keus.
    Drugs =nee
    Drinken helpt niet en nog meer blowen neemt de spanning daarmee niet weg. Daarvooor loste ik het op met zelfbevrediging maar het werd ergens erger..
    Met een schoevedraaier waar ik normaliter me pijpje mee schoonmaak heb ik flknk tekeer laten gaan en zoveel verdriet en boosheid . Heb met de drugs dat toen kunnen oplossen maar op langere termijn wordt dat me ondergang en ergens is het me wel waard.
    Heb wel een kleine maar betekenisvolle tatoe laten zetten en teer op dat fijne gevoel net als met de schoevedraaier en dat is 2x gebeurd.
    Zit in een intensieve dgt therapie en zit in fase van overprikkeld en opgekropte frustratie gevoel wat gesust moet worden. Ik ben bang voor gedachten en ik ben dus in staat van verwonden en de 1ste keer heb ik dit gemeld maar 2 en 3 niet ,omdat dit mijn nieuwe drug wordt. Wel op dezelfde plek steeds en voel dat ik steeds verder wil. Wat ik zeker weet is dat ik geen coke meer wil en dus neem genoegen met dit sus middel..
    Als er nu iets is wil ik krassen!!

    Reageer
Reageer op: Doordacht krassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief