snijden

  • #1

    Heeei
    Ik zit met heel veel problemen thuis en weet niet wat ik ermee moet. ik ben een half jaar geleden gestart met een behandeling voor anorexia en daar ben ik nu wel grotendeels vanaf. Maar nu snijd en kras ik mezelf in mijn handen en voeten. Ik weet niet wat ik hiermee moet. Ik wil niet stoppen. Ik heb het geprobeerd, maar ik kan het niet. Niemand weet het, alleen een paar vrienden. Maar er is toch niks ergs aan snijden. Het is voor mij de enige manier om door te gaan met mijn leven. En zelfmoord zal ik nooit plegen. Zolang het bij snijden en krassen blijft is er toch niks ergs aan?

    Reageer
    #2

    Hallo, het snijden kan wel gevaarlijk zijn. Stel je raakt een keer je slagader in je voet of arm/pols dan ben je nog verder van huis..!! Ik zou je aan raden om met iemand over alle problemen ook van te thuis te praten. Weet niet wat je leeftijd is, maar ben je nog jong en woon je bij je ouders en komen daar ook problemen vanaf kun je je inschrijven bij een woonzorg instelling. Die helpen je bij van alles en zorgen dat alles op rolletjes gaat lopen, zodat je verder kan met je toekomst. Heel veel succes.
    Groetjes Emily

    Reageer
Reageer op: snijden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief