Autisme en zaaddonatie

 • #1

  Als autistisch persoon voel ik me erg gekwetst door het feit dat autistische mensen hun zaad NIET mogen doneren. Ik heb ondersteuning proberen te zoeken bij mensen, maar ze trollen alleen maar terug! Hoe vind ik hele goede ondersteuning?

  Reageer
  #2

  Er zijn regels voor het doneren van sperma. Een van de regels is dat er geen sperma mag worden gebruikt van mensen met een erfelijke aandoening. En dat is bij autisme wel het geval. Ik weet niet welke ondersteuning je zoekt, maar als het gaat om het doneren van sperma kun je die zoektocht beter staken. De mogelijkheid is er gewoon niet en zal er ook niet komen. En dat geldt niet alleen voor autisme.

  Reageer
  #3

  Hier heb ik helemaal niks aan!

  Reageer
  #4

  De wereld is te conservatief en te bekrompen om ons als volwaardige mensen te herkennen. Ze zien ons eerder als genetische afwijkelingen die verwijderd moeten worden uit de maatschappij. Men heeft een beeld ontwikkeld over ASS op basis van de informatie die de media geeft die vaak verdraaid is en op leugens gebaseerd is. Men denkt dat wij zoals die mensen op tv amper kunnen functioneren in deze wereld en beter niet tot deze behoren. Met andere woorden wij worden gezien als gehandicapten, monsters, incels,... Zelfs al ben je de nieuwe Einstein word je niet als een halve god herkent door het etiket ASS.

  Reageer
Reageer op: Autisme en zaaddonatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief