Autisme

 • #1

  Ik ben er laatst achter gekomen dat mijn zoon autisme heeft en ik ben hier niet erg blij mee(als vader ben ik erg teleurgesteld). Ik heb laatst gehoord dat autisten niet vruchtbaar zijn en dat hij dus geen kinderen kan krijgen, klopt dit?

  Reactie
  #2

  Totale onzin, autisme staat compleet los van de vruchtbaarheid.

  Ook is autisme niks negatiefs, het kan alleen lastig zijn in sommige gevallen. Maar hier is mee om te gaan

  Teleurgesteld zou ik niet zijn, uw zoon is speciaal zoals ieder ander.

  Wees trots op hem! Hij heeft vast veel dingen waar hij goed in is. Focus je daarop.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Je zou niet teleurgesteld moeten zijn. Ik zal enkele namen van mensen geven die ook autist waren, en juist daardoor genie's waren:
  Michelangelo, Leonardo da Vinci, Einstein, Bill Gates, Isaak Newton, Ludwig von Beethoven, Shakespeare, wolfgang Amadeus Mozart,Friedrich Nietzsche, Alexander Graham Bell, Bela Bartok, Alfred Hitchcock en enkele presidenten van de VS en nog veel meer beroemdheden. Autisten zijn wellicht iets anders, maar zeker niet minder!!!

  Reactie
  #4

  U heeft ook autisme gok ik?

  Reactie
  #5

  Ik heb zelf ook autisme. Wel een heel lichte, amper niet merkbare vorm. Het is zo een 7 jaar geleden vastgesteld. En het kwam aan als een shock. Ik heb me toen aangenomen het te accepteren en eraan te werken. En dat verliep hartstikke goed! Ik heb er nooit echt last van gehad. Sinds 1 jaar doe ik het zonder medicatie en heb ik hier niks van last van. Beter zelfs, ik heb alleen voordeel uit mijn Autisme qua intellegentie. Ik had geen leven gewild zonder Autisme. Hoe raar dit ook klinkt. Je hebt wel verschillende vormen en sterktes uiteraard. Maar ga je niet teleurgesteld voelen. Voor een kind/persoon komt dat aan als een heuse klap. Op die moment is het enige wat je wilt is steun van je naasten. (Mama/papa). Hier kan zeker iets aan gedaan worden. Niemand heeft ooit gemerkt dat ik Autisme heb. Ik functioneer zoals een ander, alleen intern werk ik anders. Extern zien mensen geen probleem. Sterker nog; ik heb mijn autisme zo onder controle dat als ik het m'n ex zei waar ik 2 jaar een relatie mee had ze me niet eens geloofde. Pas na een gesprek met mijn moeder die dit bevestigde moest ze het maar geloven. Autisme is iets moois, en brengt heel veel voordeel mee. Ik ken genoeg werkgevers die voorrang geven aan mensen met Autisme of die zelfs specifiek opzoek zijn naar werknemers met autisme.

   

  Autisme staat volledig los van vrucbtbaarheid. Volledig

  Reactie
Reageer op: Autisme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief