Sedistress voor angst/paniekaanval?

  • #1

    Hallo, ik ben net naar de dokter geweest omdat ik 6 maand geleden voor het eerst een serieuze paniek/angst aanval uit het niets had waarbij mijn hart heel snel en hard klopte en mijn hoofd trilde (vanbinnen en vanbuiten) dat noemt brain zaps denk ik?
    Volgens de dokter is het niet zo ernstig ook al vermijd ik bepaalde situaties volledig die mij angstig maken of paniekaanvallen veroorzaken. De dokter stelde sedistress voor wat na wat opzoeken blijkt geen of nauwelijks effect te hebben op angst enz. Er staat zelf dat het voor milde stress is. Op een artikel stond er dat het placebo kan zijn en dat er bijna geen wetenschappelijk onderzoek is op gedaan. Dokter zei zelf dat de extreme spanning en trillingen van mijn hoofd hierdoor zouden verdwijnen? Wat doe ik nu best? Specialist ofzo bezoeken die misschien iets kan voorschrijven en het iets serieuzer neemt?

    Reageer
    #2

    Volg het advies van je huisarts op en gebruik het middel.
    Werkt het niet, ga je terug naar je huisarts en meld je dat het niet helpt.
    Dat is de weg om bij een ander middel terecht te komen.
    Aan andere middelen zitten aak heftige bijwetkingen en het risico op verslaving, de vraag is maar of je dat zou moeten willen.....
    Je kunt beter hulp bij je angst vragen, een psycholoog is dan de aangewezen specialist.
    Er bestaat trouwens ook een placebo effect voor bijsluiters, als jij denkt dat het je niet gaat helpen,zal het ook niets doen.

    Reageer
Reageer op: Sedistress voor angst/paniekaanval?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief