Angst

  • #1

    Hi John,

    Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een vraag heb gesteld, waarbij ik dat vroeger veel meer deed door mijn angststoornis. Toch merk ik dat ik ineens paniek heb, en toch de neiging heb om een vraag te stellen om het een en ander uit te sluiten. Met name om te kunnen concluderen of het een angst is, en niet een reële kans.

    Afgelopen weekend was ik op een feestje. Op dit feestje was het gezellig en werd er ook veel gedronken. Daarbij heb ik mogelijk ook uit iemand anders flesje gedronken (ik herinner mij niet alles meer, dus dit zou kunnen).

    Nu hoorde ik vandaag dat één van die mensen een melding had gekregen dat diegene mogelijk besmet was met Gonorroe, doordat een tijd daarvoor onveilige seks met een partner had plaatsgevonden. Dat gaat dus niet over mij, maar het kan wel zijn dat ik uit het flesje van diegene die de melding had gekregen heb gedronken en handen heb geschud bijvoorbeeld.

    Ik heb zelf een partner en ben als de dood dat ik haar met iets besmet of bijvoorbeeld de indruk doe wekken dat ik vreemdga. Dat is absoluut niet het geval en het gaat puur om contact dat bovenstaand benoemd is. Ik merk dat ik gelijk weer in mijn oude paniek schiet en ben gaan Googlen, en hier las ik verschillende dingen waaronder ook overdracht door speeksel…

    Wellicht klinkt het gek wat ik vraag, maar ik zie even geen uitsluitsel. Kan ik op deze manier, door het schudden van handen of drinken uit andermans flesje, gonorroe krijgen?

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen gonorroe

    Reageer
Reageer op: Angst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief