controle

 • #1

  Is de stof serotonine meetbaar of je er een tekort aan hebt? Mijn dochter vroeg aan de arts of dit mogelijk is, daar deed de arts wat wazig over. Het zou met alternatieve geneeswijze vandoen hebben. Die link begrijp ik niet.

  Ze kampt met wisselende stemmingen en heeft al twee keer een traject doorlopen bij een psycholoog. De klachten zijn er vanaf 14 jaar. Wij hebben het idee dat de stof Sertraline mogelijk verbetering kan bieden maar willen dit niet zo maar gebruiken. Vandaar de vraag of het meetbaar is.

  Reactie
  #2

  Dat is meetbaar

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Als de stof meetbaar is, dan neem ik aan dat het kan middels een bloedtest?

  Welke reden is er dat een arts er sceptisch over doet. Of is het meten niet betrouwbaar, in die zin dat het te zeer fluctueerd / schommelt. Dan is meten niet weten en te zeer een momentopname.

  Reactie
Reageer op: controle
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief