Controle probleem

 • #1

  Hallo, nog geen 10 minuten geleden had ik in dit forumgedeelte ook wat gepost, maar ik heb nog een probleem:

  Ik denk dat ik in een combinatie met mijn liefdesprobleem ook een controle probleem heb. Mijn controleprobleem is dat ik het oncontroleerbare, oftewel zaken waarover ik GEEN controle heb, perse wil gaan controleren. Hierdoor kan ik mezelf enorm veel zorgen laten maken!

  In combinatie met ontwetendheid en het niet bewust zijn van mogelijk gevaar, kan ik daardoor dingen doen waar andere mensen zich serieus aan kunnen gaan ergeren. Zoals dat ik in de eerste klas van de middelbare school tijdens de eetpauze ergens apart ging zitten, waar andere leerlingen mij NIET konden zien. Of dat ik mij enorm druk ging maken over het verre lawaai van voetballers.

  Nu heb ik er inmiddels spijt van dat ik mij liet ergeren aan al deze dingen, maar aan de andere kant durf ik mijn alles willen controleren NIET los te willen laten, want ik denk dat ik anders zowel apathisch als onethisch zal gaan worden?

  Reageer
  #2

  Zet al je vragen even bij elkaar in één topic, dat is overzichtelijker en maakt beantwoorden makkelijker!

  Reageer
  #3

  Hiervoor geldt hetzelfde antwoord als in het andere topic. Maak niet voor ieder ding een nieuw topic aan. Probeer het in een topic te houden. Dat maakt het makkelijker voor jou en ook voor mensen die reageren willen.

  Reageer
Reageer op: Controle probleem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief