Medicijn problemen angst/paniek/depressie

 • #1

  Goedendag, ik zit met een heel groot probleem, in December 2019 draaide ik door met paniekaanvallen door ernstige slapeloosheid. Ik was een medicijn-vrij persoon.

  Ik heb mijzelf aangemeld in een GGZ instelling (opname) in de hoop daar tot rust te komen.

  Ik heb er 7 maanden gezeten, en zit nu onder de medicatie wat mij tot een ander mens heeft gemaakt, in de negatieve zin van het woord.

  Niemand kan me helpen van al die rotzooi af te komen, en somatisch heb ik forse problemen door al die medicatie.

  Wie heeft er ervaring met stoppen van Lithium?

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  Je zult het medicijn moeten afbouwen. Je zou hiervoor gebruik kunnen maken van taperingsstrips van de Stichting Cinderella Therapeutics , maar dan wel via de huisarts.
  https://www.taperingstrip.nl/voorschrijven-en-bestellen/

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Medicijnen zorgen onder andere voor verlies van vitaminen en mineralen en sommige, zoals antidepressiva en antipsychotica verminderen de aanmaak van melatonine.

  Met volwaardige voeding en wat voedingssupplementen kan je een goede basis krijgen. Je lichaam kan op die manier makkelijker allerlei neurotransmitters aanmaken. Natuurlijk ook zorgen voor de juiste ademhaling en voor ontspanning, voldoende zonlicht en beweging. Zou verder advies vragen aan orthomoleculair therapeut voor ondersteuning. Afbouwen van medicatie altijd rustig aan doen. Ontgiften met kambo zou ook kunnen. Helpt ook om de receptoren te resetten.

  Reactie
Reageer op: Medicijn problemen angst/paniek/depressie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief