Emetofobie, nog iemand?

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb sinds ik me eigenlijk kan herrinneren al last van emetofobie. En het wordt met het jaar erger.

    Het belemmerd enorm mijn leven. Ookal ga ik iets leuks doen zoals naar de bioscoop, dan word ik uiteindelijk misselijk.

    En de winter is ook niet zo mijn ding omdat dan vaak wel iemand ziek is. De gewone griep vind ik niet erg maar de buikgriep..

    Ik hoef maar ergens te horen of te lezen dat iemand buikgriep heeft en ik krijg al een paniekaanval. En niet zo'n beetje. Waardoor ik natuurlijk hartstikke misselijk word en ga denken van ojeej ik heb t ook al. En door de stress krijg ik last van dunne ontlasting waardoor ik al helemaal ga denken dat ik ook iets opgelopen heb.

    Zelf heb ik bijna nooit hoeven overgeven. Het is ook al zeker 15 jaar geleden ofzo. Maar dan denk ik, ooit gebeurt het weer. En omdat ik al sinds 2009 last heb van buikpijn, heb ik al sneller last van mijn emetofobie.

    Als er mensen zijn die ook last hebben van emetofobie, zou het fijn zijn als ze reageren. Ik ben nog niemand tegengekomen die hetzelfde heeft.

    Je word al snel niet begrepen en ik voel mij een beetje alleen daarin.

     

    Reageer
    #2

    Je zou hiermee naar een psycholoog moeten gaan.

    Reageer
    #3

    Dat weet ik. Vroeg me alleen af of er hier nog meer mensen er last van hebben ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Kan deels lichamelijk zijn. Lees dat je toch al buikpijn hebt. Misschien deels je voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen, darmflora. Eventueel pilgebruik kan ontregelend werken. Zelf veel minder hoogtevrees door gebruik van een bepaalde multimineralen. Heel maf toen ik dat merkte. Verder zou je op alternatief gebied kunnen zoeken.

    Reageer
Reageer op: Emetofobie, nog iemand?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief