Huilend wakker worden.

 • #1

  Hallo zoals de titel zegt: Huilend wakker worden, maar ik geef nog wat informatie.

  lang geleden van in de lagere school kreeg ik een hondje, en deze is toch wel al een tijdje gestorven. Ik ben met haar groot geworden zeg maar. En was er kapot van toen ze stierf, ik heb er echter nooit over gesproken tegen iemand. En het ging wel beter, maar onlangs werd ik wakker na een droom dat ik had over haar, ik was met haar aan het wandelen in het bos achter ons. En zat met een bepaalde liedje in mijn hoofd. En toen ik wakker werd, was ik heel erg aan het huilen niet hard luidop, maar het was echt niet normaal. ik was er helemaal niet goed van en moest ook telkens uit dat liedje uti mijn droom denken tijdens de wandeling... En het ging maar niet uit mijn hoofd. En sinds dien moet ik weer heel vaak aan mijn hondje denken.

  Reactie
  #2

  Hai Sjurd, het is toch niet erg dat je je emoties verwerkt tijdens je dromen? Ik snap dat juist deze droom niet bepaald leuk was, maar kennelijk had je het nodig voor de verwerking wat je eerder niet hebt gedaan. Het is heel menselijk om verdriet te hebben als hun liefste huisdier komt te overlijden. Ik weet nog dat ik als klein meisje mijn liefste konijn heb laten inslapen en dat ik daar hartverscheurend om heb gehuild. En later ook de hond. Heel soms droom ik nog van deze huisdieren. Ik heb nu 3 honden en 3 cavia's, maar daar droom ik nooit over... Wel over vroeger.

  Liefs

  Reactie
  #3

  Hi shurd en Roos,

  Ik werd vandaag nog huilend wakker maar ik wist alleen nog maar vaag waar het over ging,maar ik kon niet stoppen met huilen. Ik was moe en ontspannen toen ik ging slapen,ik heb geen nare gedachtes gehad voor ik ging slapen en ik vond het ook niet echt iets lijken wat er ooit in m'n leven zou kunnen plaast vinden.

  Ik had echt het gevoel of ik naar een horrorfilm aan het kijken was. Het enige dat ik me kan herinneren is over een klein jongentje die een trauma heeft gekregen door zijn ouders (ik zag dat een beetje voordat ik huilend wakker werd) en later is hij psychisch gestoord geworden en heeft toen vele mensen vermoord. Ik zag later ook hoe hij zijn ouders had gemarteld,maar die ouders konden ontsnappen en hij ging ze achterna.

  Voorderest weet ik het niet meer. Maar het was heel engig en emotioneel. (Dit is trouwens de eerste keer sinds ik niet meer een klein meisje ben)

  Groetjes

  Reactie
  #4

  hoi,

  ik zit al in mijn puberjaren maar heb enorm gemerkt dat als ik aan het slapen ben ik vaker droom over mijn vader in zieke toestand en enorm hard begin te huilen, ik word er ook wakker van. Mijn vader is niet ziek en in mijn dromen kan ik ook alleen al huilen als hij bijv. een ontstoken tand heb. Ik snap niet hoe dit komt, ook blijf ik herhaaldelijk zeggen dat ik van hem houd. Weet iemand wat de reden is dat ik zo wakker word

  Reactie
  #5

  Dat is niet zo raar tijdens de puberteit. Dat heeft te maken met onzekerheid en bepaalde angsten die je hebt. Dat gaat ook weer over.

  Reactie
  #6

  Ik had net de precies het zelfde droom als jou Maar dit keer ging het wel over me moeder .maar de laaste Tijden is ze wel ziek geweest ze heeft zelf gezegt van op een dag ga Ik dood. En dat doet me pijn. In me droom heb Ik Alleen Maar wit gezien echt alles was gewoon wit Ik zag me moeder naast me lichen en Ik ging haar snappy Ik Zijde van (Ma kan je eve lachen) en ze lachte. Toen Ik die foto Zacht ging Ik huile Ik Weet niet wrm Maar het voelde dat ze dood ging. En toen Ik wakker werd ging Ik huilen. Ik Wilde nog naar haar toe Maar straks wordt ze boos van waarom maakje me wakker

  Reactie
  #7

  ik werd eens huilend wakker toen ik had gedroomd over men moeder die toen stierf [dat nog niet is gebeurt]en over men vader , nou dat ging zo men vader en ik hadden ruzie en hij was buiten ik deed de deur op slot en toen zag ik hem huilen ik gingnaar buiten en gaf hem een knuffel en toen werd ik huilend wakker .En als ik dit schrijf moet ik er aan denken en moet dan ook huilen .Ik wil graag weten wat dit betekend .[Glenn 10 jaar]

  Reactie
  #8

  Hoii, ik had net een hele nare droom:

  ik was bij mijn vriend en opeens las ik toevallig met zijn telefoon mee dat hij met 2 meisjes had afgesproken en daar โ€˜ dingen โ€˜ mee had gedaan. En dat was in mijn beleving gister. Toen ik dat bericht las ( laat ik zeggen vandaag ) zou hij weer met die zelfde 2 meisjes gaan afspreken. Ik werd ontzettend boos maar het leek hem niet te boeien. Ik zei dat onze relatie voorbij was ( we zijn bijna een jaar samen ) en ik blokkeerde hem op app. Ik verloren het huis, pakte de bus en jk ging naar mijn oma. Daar ontdekte ik via Facebook dat hij een relatie had met 1 van die 2 meisjes terwijl het net 10 min uit was in mijn droom.

  Ik werd wakker met een naar gevoel. Ik had het gevoel alsof ik aan het huilen was maar dat was ik niet. Ik draaide mezelf om en Mn vriend lag heel lief naast me te slapen. En toen ik dat zag kwamen de tranen aan 1 stuk door.

   

  dit was voor mij een hele rare ervaring en ik wou dit toch even delen met jullie.

  gr, Chimene

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Hoi

  Ik heb een hele goede band met mijn tweelingzus. Daarom is het ook enorm wennen dat zij nu een vriend heeft, die ok ver weg woont, waardoor we elkaar bijna niet meer echt zien. We leiden nu allebei een ander leven zeg maar.

  Gisteren had ik een beetje ruzie met haar, omdat ze weer naar haar vriend wilde en haar excuus was dat ik ook geen rekening met haar houd. Dat is helemaal niet waar.

  Vanmorgen had ik dus een nare droom over haar en mij. Ik droomde dat ik depressief was en ik deed van alles om aandacht te krijgen van haar. Maar wat ik ook deed, ze negeerde mij totaal, ook toen ik alles bij elkaar zat te janken. Ze deed allemaal dingen zonder erbij te betrekken en het voelde alsof ik haar helemaal kwijt was geraakt. We hadden zo'n goede band met elkaar, waren 2 handen op 1 buik. Toen werd ik wakker met de tranen in mijn ogen.

  Ik heb vaker dat ik droom dat iemand mij verlaat of verlaten heeft. Wat zou hier de betekenis van kunnen zijn?

  Reactie
  #10

  Dat jullie alle twee jullie eigen weg moeten gaan.

  Reactie
Reageer op: Huilend wakker worden.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief