(Ex) partner in opname

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik weet niet zo goed waarheen, daarom mijn zoektocht online en ik ben hier beland.

    Ik probeer even mijn verhaal kort samen te schetsen, wat niet simpel zal zijn aangezien het 8j geleden begon toen ik mijn partner leerde kennen.

    Hij was een ‘ probleemkind’ .. nu in mijn ogen verdiend iedereen een 2e kans. En ik ben dan het type die er meer dan 2 geeft.
    Mijn man. Heeft geen gemakkelijke jeugd gehad, adoptie, instellingen enz.

    Toen ik hem leerde kennen was hij beetje de eenzaad die wel familie had maar er niet terecht kon. Had een dochter van 5 en in het weekend dat ze kwam logeerde hij over rond met haar. Bij vrienden. Vriendinnen enz.
    Na maanden aazelen heb ik hem in mijn hart gesloten en me over hun ontfermt. Ik had een eigen zaak, vervoer woning enz.. niet rijk, maar had niks tekort.

    Na 6 maanden heb ik mijn zaak stop gezet om met hem een nieuwe te starten. In de bouw. Hij deed het ‘werk’ ik de papieren enz..
    Al snel bleek dat klachten kwamen en hij wel goed zen werk deed maar de afwerking nooit deed. Wat resulteerde in klanten die niet betaalden, enz.. faillissement was onvermijdelijk.

    Hij bleef regelmatig nachten weg zonder iets te laten weten, waardoor ik me heel veel eenzaam voelde en dan naar een fles wijn greep. Telkesn kwam er een exuus, een vriend dit, ene vriend had dat.. was altijd wel iets. Ondertussen zat ik veel nachten alleen, zwanger.. met een pasgeboren baby enz..
    ik probeerde elke nacht door te komen, te vergeven, vergeten en door te gaan. Dat lukte niet altijd, soms waren de frustraties zo hoog dat er ruzie was, tot slaande toe. Hij dronk toen veel, ik ook en de spanning liep op.
    Tot de dag ik een auto ongeluk heb gehad en uren bewusteloos in men auto heb gelegen. Die dag heb ik beslist te stoppen met alcohol drinken en hij ook.

    Dat jaar was zalig, hij rookte wel een joint om rustig te zijn ( adhd) ik werd zwanger en alles liep perfect. We haddden onze slechste jaren gehad ( dat dacht ik)

    8 januari veranderde alles. Men man wou stoppen met zijn cannabis ook. Wat ik geweldig vond, onze dochter was 4 weken, ons oudste 4j. Het was de moment.
    Hij kreeg pillen om dat op te vangen.. maar dan.
    Paar dagen na dit in te nemen begon hij te hallucineren.. dingen te zien die er niet waren. Ik heb hem op spoed binnen gebracht, ze kalmerrden hem en mocht na huis. Niks abnormaal te zien aan zen hart of scan van de hersenen. Dag erna weer hetzelfde, ik hem opnieuw binnen gebracht. Die avond riep de spoedarts me. Mevrouw we kunnen niks doen voor u man, hij is onder invloed van cocaïne. Ik geloofde dit niet, mijn man is jaren geleden voor ie me kende gestopt met drugsgebruik ( ferme geschiedenis ermee).
    Ook men man in de verdediging.. dit kon niet en labo had gefaald.

    2 dagen daarna.. openieuw hallucinaties.. deze keer binnen op spoed in een ander ziekenhuis. Labo resultaten.. cocaïne.

    Sindsdien kon ik dit niet meer loslaten, gevraagd, gesmeekt.. niks.
    Hij is nu al sins 8 januari, opgenomen. 2x paasafdeling, en nu sinds 3 weken heilig hart ziekenhuis voor waarschijnlijk maanden.

    Ik krijg nog steeds geen eerlijk antwoord. Alleen discussies die hoog opgelopen zijn en de scheiding hebben teweeg gebracht.

    Nu word ik beschuldigd van te zijn ‘ narcist, toxische vrouw, manipulator, gek in het hoofd.. enz enz.. dreigt men kinderen af te nemen.
    Hij beweert dat dit de woorden zijn van de psychiaters waar hij is, zonder dat die mensen al ooit mijn verhaal hebben aangehoord.

    Ik weet eigenlijk niet meer wat doen.. en hoop dat misschien iemand hier iets herkent.

    Gr

    Reageer
    #2

    Het zijn beslist niet de woorden van psychiaters die hij gebruikt. Maar projecteert alles wat hij is wel op jou
    En waar wil je dan nog een eerlijk antwoord op? Dat hij coke gebruikt? Daar hoef je toch echt niet over te twijfelen. Dat is twee keer klinisch vastgesteld in twee verschillende ziekenhuizen. En dat is 100% zeker geen vergissing van het LAB
    Kies voor jezelf en de kinderen

    Reageer
Reageer op: (Ex) partner in opname


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief