Slechte woorden blijven herhalen

 • #1

  Beste, ik heb last van bepaalde woorden, die ik telkens ongecontroleerd herhaal, zonder dit te willen. Het is meestal 1 woord dat ik dan gedurende de dag op losse momenten, doorheen mijn denken blijf herhalen... het is meestal een soort van vloekwoord. Nu is het het woord dat gebruikt word als iemand overleden is... de laaste tijd gebeurt het veel. Ik weet niet hoelang ik dit al heb, maar weet dat ik vroeger als kind ook soms mijn eigen stem hoorde... in de vijfde klas. Nu heb ik wel al een schedelbreuk gehad ´2013´ verschillende hersenschuddingen, waarvan 1 ook met interne bloeding 2019? Ook heb ik het ongeluk van jongsaf aan verslaafd te zijn aan cannabis, waardoor ik opk vatbaarder was voor andere verslavingen, nu wel beter want ik rook een soort kruidenmengsel, enkel weekends... best veel stoornissen voor mij, en psychische problemen, mijn concentratie is ook gestoord, ik ga proberen te werken om wat te lezen en onthouden en gelukkig doe ik veel sport. Heel erg bedankt. Mvg.

  Reageer
  #2

  vervelend dat je dit hebt!

  Misschien lijkt het een beetje op Tourette? Dat kun je misschien eens aan de huisarts vragen?

  Ik weet niet of Cannabis zelfmedicatie is? Bv omdat je (ook) adhd ofzoiets hebt? Of omdat het prikkels dempt waar je gevoelig voor bent?

  Sterkte!

  Reageer
  #3

  Ik heb dat ook tijdje geleden gehad is bij mij vanzelf weg gegaan, misschien er niet zoveel aandacht aan geven of psycholoog opzoeken

  Reageer
Reageer op: Slechte woorden blijven herhalen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief