Ongelukkig

 • #1

  Hallo, ik ben Anna en ik ben bijna 18. Ik zit de laatste tijd in een soort van spiraal. Ik ben het grootste deel can de dag niet echt gelukkig en denk vaak aan de dood. Ik kan ook geen plezier meer vinden in de dingen die me eerder wel plezier deden zoals muziek maken. Alleen als ik met mijn vrienden ben is het weg.  Maar meteen na dat ik daar weg ben voel ik me weer nutteloos. Ik snap het hoe dit kan, normaal had ik dit nooit en was ik eigenlijk de hele dag door vrolijk.
  mij moet hierbij misschien melden dat ik 3 maanden geleden een hele heftige bad trip heb gehad als gevolg van drugs en hierdoor een tijdje niet mezelf ben geweest. Ik had derealisatie en depersonalisatie. Dit ging na 2/3 weken wel weer zo goed als weg. Ik ben alleen hierna in deze spiraal terecht gekomen.
  De gedachtes en neerslachtigheid worden ook steeds erger .Weet misschien iemand of dit überhaupt iets is, en zo ja wat het dan is?
  mvg Anna

  Reageer
  #2

  je voelt je nu heel slecht en het klinkt als een depressie. Maar dit kan gebeuren als je hersenen (transmittors) volledig uit balans zijn geraakt na die drugs.

  Het neemt wat tijd voordat je hersenen de balans herstellen. Maar dan gaat het weer beter. Tenzij je ook andere grote issues hebt die heel zwaar wegen, kun je het tijd geven.

  Blijf actief en hou contact met mensen. Wees zacht voor jezelf alsof je een beetje ziek bent. De meeste 'depressies' gaan ook vanzelf over. En dat zou zeker zo moeten zijn als je nu alleen een chemische verstoring hebt!

  sterkte! En geen drugs of andere dingen voor een tijdje 🙂

  Reageer
Reageer op: Ongelukkig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief