Stress

 • #1

  Hoi,

  De stress die ik heb uit zich op veel manieren maar o.a ook lichamelijk. Ik ben nu 19 en ik heb dit zeker wel vanaf me 12e dat ik een brok in me keel heb, benauwdheidsgevoel, steken in me ribbenkast, paniekgevoel dat ik denk dat ik dood ga. Ik weet niet waar het vandaan komt.

  Nu vraag ik me af of dat kan komen door hypochondrie dat ik teveel met ziektes en klachten bezig ben?. Toen ik 12 jaar was en voor het eerst die klachten kreeg was namelijk ook na dat ik te horen kreeg dat me moeder dodelijk ziek was .

  Wat zou helpen tegen de hele waslijst aan klachten?. Ik wil kalmeringspillen zoeken, maar ik besef ook dat ik daarmee het probleem niet aanpak, maar ik wil niet geloven dat het psychisch is maar toch plaats ik het bericht hier dus ik ben daarover in de war. Ik ben al bij de kno-arts geweest en die arts zei dat wat ik ervaar stress is. Ook de diƫtist zei dat ze denkt dat ik in de war ben. Ik vind dat heel frustrerend.

  Reactie
  #2

  "Nu vraag ik me af of dat kan komen door hypochondrie dat ik teveel met ziektes en klachten bezig ben" Je klachten passen er wel bij. Waarschijnlijk chronische hyperventilatie. Je moet hier professionele hulp voor inschakelen. Een psycholoog dus.

  Reactie
Reageer op: Stress
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief