Verstoorde darmflora geen opname van medicijnen?

 • #1

  Ik ben al meer dan een week van 't padje.. een onrealistisch/onwerkelijk gevoel. Gevoel dat ik geen controle meer over mijzelf heb, dat ik mijzelf ga verliezen, buiten mijzelf leef.

  Ik heb twee weken geleden 3 antibiotica kuren gehad in één week en sindsdien ook diarree wat niet over wilt. Na veel uitpluizen vermoed ik dat mijn darmflora zó is verstoord door die antibiotica dat de medicatie voor dat onwerkelijke/onrealistische gevoel hun werk niet kunnen doen. Ik ben vandaag ook begonnen met Yakult en heb om 13.00 uur een afspraak bij de dokter..

  Daarnaast wilt de dokter dat ik stop met de Paroxetine en ik ga beginnen met Clomipramine. Ik realiseer mij sinds gister dat ik ook echt van de Paroxetine af moet, aangezien áls ik kinderen wil, een miskraam aanzienlijk groot is bij deze medicatie. Echter ben ik bang voor ontwenningsverschijnselen en gewichtstoename bij Clomipramine.

  Kortom; ik zit met mijn handen in mijn haar en zou niets anders willen dan gewoon weer helder in mijn koppie zijn want ik ben tot niks toe in staat.

  Reactie
Reageer op: Verstoorde darmflora geen opname van medicijnen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief