Afbouwen Lorazepam met valium

  • #1

    Ik heb vanaf vorig jaar augustus lorazepam afgebouwd met behulp van valium tot afgelopen februari. Dat viel niet tegen. Maar 3 weken geleden kreeg ik ineens een golf van spanning door mijn lijf en kreeg ik geweldige ontwenningsverschijnselen en waren mijn angsten in erge mate weer terug, zodanig dat ik het gevoel had van algehele malaise. Ik zit nu weer op een kleine dosis van 3x daags 2mg valium. Maar heb nog steeds veel spanning en ben vreselijk moe, en heel onzeker. Nu weet ik ook dat het tussen mijn oren zit maar nu is mijn vraag hoe lang gaat dit nog duren.

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag die helaas niemand zo kan beantwoorden. Dat is toch voor iedereen anders....

    Reageer
    #3

    Benzodiazepinen remmen de aanmaak van melatonine en zorgen voor tekorten aan diverse vitaminen en mineralen, zoals vitamine B, D en K, calcium. Bij het afbouwen/stoppen kan je dit extra voelen. Het beste is om je lichaam te ondersteunen met volwaardige voeding, wat voedingssupplementen als bovengenoemde en andere, die de aanmaak van melatonine bevorderen. Gebruik zelf 5htp, wat de aanmaak van serotonine en melatonine bevordert. Ook carnitine helpt mee bij de melatonineaanmaak. Misschien advies vragen aan een orthomoleculair therapeut.

    Reageer
Reageer op: Afbouwen Lorazepam met valium


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief