Acute hevige buikpijn ’s nachts na lang liggen

 • #1

  Het is me in de afgelopen 4 dagen 3 keer overkomen: ik heb de hele dag geen last van buikpijn, maar zodra ik een tijdje in bed lig voordat ik ga slapen, krijg ik ineens acute hevige buikpijn. Binnen 2 minuten is de pijn zo erg dat ik krom lig van de pijn en bijna moet overgeven. Bij het boeren komt er zure lucht naar boven. De pijn is niet goed te lokaliseren, aanwezig in hele buik (van onderkant ribben tot bovenkant lies).

  Wanneer ik er vervolgens een hete kruik tegenaan leg verdwijnt de pijn langzaam tot het na een half uur ongeveer weg is. Het kan daarna echter zo weer terugkomen. 's Ochtends is de pijn weg en dan heb ik er de rest van de dag geen last van.

  Ik heb tevens 5 dagen geleden een doorbraakbloeding ervaren aan het begin van een nieuwe pilstrip, maar inmiddels is dat weer voorbij. Verder had ik op een van de avonden alcohol genuttigd, maar op de andere 2 avonden niet.

  Heeft iemand een idee van wat dit zou kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Dat is zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen. Het kan je maag zijn en/of je darmen... Ga met de klachten naar de huisarts.

  Reageer
Reageer op: Acute hevige buikpijn ’s nachts na lang liggen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief