gevoelige ballen en voel me slap

 • #1

  Beste,

  Na een flinke kater te hebben na het oud&Nieuw feestje, waar ik de hele dag zowat heb ligge overgeven is de dagen erna een soort futloos en slap gevoel mijn lichaam ingekropen, ook voelen mijn ballen(balzak) gevoelig aan en moet ik daar dus ook voorzichtig mee omgaan.

  Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

  M.v.g.

  Reageer
  #2

  Hallo pieter,

  Klinkt als een flinke kater. Dwing jezelf om elke dag toch een half uurtje te gaan wandelen. Lekker met je hoofd in de frisse lucht. Je zult zien dat je je hierna beter voelt. Wandel desnoods naar de markt en koop vers fruit en maak hier zelf shakes van. De vitaminen zullen je lichaam goed doen. Het is nu winter, dus overal mandarijnen, sinaasappelen, peren en appels te koop! Recepten zijn te vinden op Internet. Je lichaam moet ontgiften.

  Succes! Lauriane

  Reageer
  #3

  Dankjewel voor de tips, hoort de gevoeligheid in mijn ballen ook hierbij?

  M.v.g.

  Reageer
  #4

  Kan het zijn dat je te strakke kleding aan had? Ik weet niet hoe erg de pijn is het kan zijn dat je ballen niet meer op de juiste plaats zit. Kan ook zijn dat er een lichte ontsteking is. Als de pijn na een nacht rust no aan houd zou ik je adviseren om de huisarts te raadplegen.

  Reageer
  #5

  Geen strakke kleren aangehad, ik voel ook niks raars en bij ontlasting doet t niet zeer, het voelt eerder gevoelig aan bij sommige momenten van zitten en liggen.

  Reageer
  #6

  door te kotsen maak je sterke bewegingen met je buikspieren, misschien dat het daardoor komt.
  het moet nu wel overgaan, of al beetje beter gaan, anders toch maar naar de huisarts.
  en...voortaan iets minder drinken ; - )
  groetjes, Brenda

  Reageer
  #7

  Het is idd al iets minder maar wel nog gevoelig. Het is ook voornamelijk het gedeelte vanaf me navel tot aan me ballen wat een beetje gevoelig is. me buik is ook nog niet helemaal 100%

  Reageer
  #8

  De maaginhoud is heel erg zuur (dus met een lage pH als je scheikunde hebt gehad). Zuur is een agressieve stof waartegen de maag goed bestand is maar de slokdarm niet. Als er dus maaginhoud terug de slokdarm ingaat verbrand de wand van de slokdarm en ontstaan er schaafwondjes. Dat voel je dus, want dat doet pijn. Hetzelfde geldt voor alcohol, dus de pijn zal best wat hevig kunnen zijn. Als je dit vaker doet, kun je op den duur meer schade aan de slokdarm oplopen, maar een enkele keer herstelt zich in de loop van de volgende dagen. Even vervelend dus maar ik hoop verder zonder gevolgen voor je. Mocht de pijn toch ondraaglijk zijn of erger worden, of als je je gewoon zorgen maakt, ga dan even naar de huisarts. Beterschap gewenst in ieder geval.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oke thanks. Ik hoop dat het z.s.m wegtrekt want het is gewoon een vervelend gevoel. zijn er middeltjes die zoiets kunnen versnellen? Ik eet genoeg fruit. En ik hoef me geen zorgen te maken over mijn ballen? ALles zit er gewoon netjes bij en voel niets raars.

  M.v.g.

  Reageer
Reageer op: gevoelige ballen en voel me slap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief