onderbuikpijn

 • #1

  hallo allemaal,

  ik (man) heb al een tijdje last van pijn in de onderbuik.
  locatie lijkt te variëren van bij de linkernier naar schaambeen tot aan de linkerbal zelfs.

  in eerste instantie kon geen oorzaak worden gevonden en is zowel een echo als een MRI gemaakt waar op de echo een "kluwen vaatjes" of spatader werd geconstateerd. Hier werd verder geen urgentie aan gegeven en vervolgens dacht een arts aan een sporters liesbreuk

  1 april jl ben ik geopereerd aan die(sporters)liesbreuk maar de pijnklachten nemen niet af; integendeel. Afgelopen vrijdag (29 april) en gisterenavond (3 mei) hele heftige pijnaanvallen gekregen waardoor ik eigenlijk naar de eerste hulp had gewild ware het niet dat mijn vrouw niet thuis was en ik dus met pijnstillers heb geprobeerd te "overleven".

  Dagelijks ervaar ik een zeurende pijn linksonder in de buik maar kan hiermee matig tot redelijk functioneren op het werk maar het "zuigt" letterlijk alle energie uit mijn lijf wat een behoorlijke belasting op de thuissituatie oplevert.

  Die pijnaanvallen echter bezorgen me behoorlijk wat frustraties en vooral angst. Wat kan dit toch veroorzaken?

  Heb al diverse fora en andere sites geraadpleegd maar kan weinig overeenkomsten vinden op het net.

  Iemand soortgelijke ervaringen of hopelijk adviezen?
  alard

  Reageer
  #2

  Geachte heer

  Ik wil u graag laten weten dat ik al een jaar lang dezelfde klachten als u heb. ik loop bij de pijnpolie, ik slik 8 tramadol tabletten van 50mg per dag em daarbij nog 8 paracetamol. toch heeft dit slecht baat tegen deze vreselijke pijn. het put me uit. aangezien ik een eigen bedrijf heb en toch verder wil,hoop ik dat ze bij u een oplossing hebben gevonden. graag verneem ik reactie van u.

  mvg G.W.

  Reageer
  #3

  Hallo. Ik ben benieuwd hoe het nu met u en uw klachten is. Ik denken dat ik hetzelfde heb nl.. Kunt u mij mailen op [email protected].
  Mvg Willem

  Reageer
Reageer op: onderbuikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief