terugkomende pijn na botbreuken

  • #1

    Toen ik 16 was heb ik beide bovenbenen gebroken door een ongeluk. Er zijn toen pinnen met schroeven in gezet. Toen de breuken geheeld waren kreeg ik een ander pijngevoel, het was altijd aanwezig, soms op de achtergrond omdat ik er aan "wende", soms zo hevig dat ik de hele dag thuis bleef omdat ik niet kon lopen van de pijn en ik eigenlijk alleen maar wilde wegkruipen en huilen. Toen ik 21 was werd er besloten de pinnen eruit te halen, dat ging allemaal goed en daarna had ik bijna geen last meer van die pijn. Nu ben ik 23 en de pijn komt steeds vaker en intenser weer terug. Nooit beide benen tegelijkertijd, maar eerder een poosje links, dan weer rechts. Ik voel het vanaf halverwege mijn onderbeen tot helemaal in mijn bekken. Een zeurende pijn die ik het beste kan vergelijken met erge menstruatiepijn. Soms verdwijnt het vanzelf na een halve dag, soms verdwijnt het na een aantal paracetamol en wat alcohol en soms verdwijnt het helemaal niet tot de volgende dag. Het lijkt ook volkomen willekeurig op te komen. Ik kan er niets over vinden op internet en de dokter zei me destijds dat hij het niet wist. Weet iemand wat het is en wat ik eraan kan doen? Ik maak me erg zorgen voor de toekomst..

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het beste advies dat je kunt krijgen een second opinie is bij een andere orthopedisch chirurg. Een andere oplossing is het verder ontwikkelen van de lichamelijke conditie omdat het lichaam moet revalideren na deze zware ingreep. Hierbij kan een revalidatie arts ondersteunend in zijn. Bespreek de klachten eens met de huisarts en kijk samen welke oplossingen er voor jou mogelijk zijn. een andere optie is gerichte fysiotherapie in combinatie met een goed fitness trainingsprogramma onder begeleiding van een goede fysiotherapeut of een trainer die weet waar jouw klachten mee te maken hebben.

    Reageer
Reageer op: terugkomende pijn na botbreuken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief