Kuitpijn. Blessure? ER of niet?

 • #1

  Beste mensen,Twee dagen geleden had ik pijn aan mijn scheenbeen. Ik dacht eerst aan shin splints, iets wat ik vaker heb gehad en dat meestal vanzelf overgaat.
  De volgende dag had ik nog steeds pijn, maar het was niet extreem.Zoals gewoonlijk ging ik naar de sportschool, deze keer niet voor been oefeningen. De pijn in mijn scheenbeen was er nog, maar het was te verdragen.
  Op weg naar huis moest ik een klein stukje rennen en ineens voelde ik veel pijn aan de zijkant van mijn scheenbeen en in mijn kuit. Lopen ging moeizaam en met pijn.
  Vandaag, de volgende dag, is de pijn nog steeds aanwezig. Ik kan erop leunen zonder veel pijn, maar zodra mijn kuit wordt gestrekt, doet het wel veel pijn.
  Lopen gaat nog steeds moeizaam en met pijn. Mijn kuit lijkt niet opgezwollen en mijn voet voelt soms een beetje raar, maar ik kan alles normaal bewegen en er is geen kleurverschil te zien.

  Ik heb er een compressieband omheen gedaan, maar ik weet niet of dat helpt.

  Moet ik hiermee naar de eerste hulp gaan? Is het mogelijk dat er iets gescheurd is, of zou het iets anders kunnen zijn? Of is het beter om te wachten tot na het weekend en dan, als de pijn nog steeds aanhoudt, naar de huisarts te gaan?

  Bedankt!

  Reageer
  #2

  Via een forum is het helaas niet te beoordelen wat er aan de hand is.
  Neem contact op met de huisartsenpost en vraag daar advies, gezien je zegt dat je voet raar aan voelt.
  Dat kan ook door een te strak of niet goed aangelegd verband komen trouwens.
  Dan kan men daar bepalen of je gezien zou moeten worden of dat het tot maandag wachten kan.

  Reageer
Reageer op: Kuitpijn. Blessure? ER of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief