Druk op de borst

 • #1

  Hi,

  Ik heb momenteel al 2,5 jaar lang last van druk / pijn op mijn borst. Het begon tijdens een voetbalwedstrijd. Ik kreeg pijn op mijn borst en werd duizelig. Ik werd gewisseled en ben vervolgens langs de zijlijn gaan zitten. De pijn trok niet weg waardoor er vervolgens de ambulance is gekomen. In het ziekenhuis hebben ze test gedaan voor mijn hart maar dit zag er allemaal goed uit. Ze hebben het vervolgens op een hyperventilatie gegooit.

  Sinds toen zijn de klachten langzaam aan steeds heftiger geworden. Momenteel heb ik chronisch last van pijn op mijn borst en heb ik chronische hartkloppingen waar ik tijdens rust momenten het meeste last van heb.

  Ik heb nog een aantal meer tests voor mijn hart gehad maar dit zag er allemaal perfect uit. Ook heb ik 2 keer een gastroscopie gehad, hier hebben ze helaas ook niks op kunnen ontdekken. Vervolgens nog een scan van mijn bovenlichaam gehad, bij de fysio geweest, bij een diëtiste en bij een mesoloog. Niemand kan tot nu toe vinden waar de klachten vandaan komen.

  Ik krijg altijd een hevige reactie op alcohol & cafeïne. Hierdoor worden de klachten erger. Ook als ik veel eet krijg ik er meer last van.

  Iemand enig idee wat dit zou kunnne zijn?

  Reageer
  #2

  Hyperventilatie zou dus kunnen. De chronische vorm. Daar zou je voor naar een fysiotherapeut kunnen gaan, voor ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen

  Reageer
  #3

  Heb alleen nooit meer last gehad van hyperventilatie..

  Reageer
  #4

  Ik ga nu naar osteopaat. En bij bij is het nervus vagus. Google er eens op. Of misch heb je syndroom van tietse
  Sterkte

  Reageer
Reageer op: Druk op de borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief