Pijn in heupen, lies, knieholtes en bovenbeen

  • #1

    Sinds 2 maanden kamp ik met een aantal klachten. Mogelijk door een val van een fiets, maar dat weet ik niet zeker. Het begon met mijn heupen die steeds stijver werden, een soort spierpijn, waardoor ik steeds meer ging ‘waggelen’. Aan beide kanten van mijn heupen zit een gevoelige plek waardoor het pijnlijk is om op deze kanten te liggen. Mogelijk een slijmbeursontsteking? Daarnaast heb ik last van trillingen in mijn rechter lies en heb ik spierpijn in mijn bovenbenen. Tevens heb ik pijn in mijn knieholtes, alsof de spieren/pezen veel strakker staan dan normaal. En ook wat meer verdikt zijn. Als ik bed lig, zijn de klachten een stuk minder. Ik ben bij de huisarts geweest en die kan niet zo veel met deze klachten. Wil mij evt. doorsturen naar een neuroloog. Herkent misschien iemand deze klachten?

    Reageer
    #2

    Ik zou een verwijzing naar een orthopeed of sportarts vragen, voor verder onderzoek. Of eerst eens naar een fysiotherapeut gaan om te kijken of die een oorzaak benoemen kan.

    Iemand hier kan de klachten herkennen, maar zolang je niet weet waar bij jou het probleem ligt,heb je daar helemaal niks aan. Je zou er zelfs verkeerde tips door kunnen krijgen.

    Reageer
Reageer op: Pijn in heupen, lies, knieholtes en bovenbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief