Pijn verschillende plekken. Floaters in oog, vermoeidheid

  • #1

    Ik heb langlopende klachten die begonnen met erge pijn op borst 2 jaar geleden. Mijn huisarts hield het toen op stress en heet geprikt voor ontsteking hart.

    Na een half jaar begonnen klachten in onderbuik. Dit werd gelinkt naar wellicht een SOA maar pijn kwam terug na 3 antibiotica kuren. Wel gevoel dat pijn hart en onderbuik weg ging tijdens de kuren. Uroloog zei dat ik het aan moest kijken, maar na een half jaar kwamen klachten op allebei de plekken tegelijk terug.

    CT scans gehad en testen bij uroloog en maag darm specialist gedaan maar hier kwam niks uit.

    Na een jaar kwam enorme pijn in hoofd erbij. Ik had ook een groene tong, reflux en een gevoel flauw te vallen. Een paar keer naar de spoed geweest maar die stuurde mij telkens terug naar huisarts (dit was nog tijdens corona). Mijn normale huisarts bleef het op stress houden, toen naar iemand anders gegaan die mij wel doorstuurde.

    Sinds afgelopen zomer steeds meer floaters in mijn oog.

    En nu een jaar later is er nog steeds niet uit wat het is terwijl ik de klachten erg alarmerend vind voelen. Met vlagen ben ik te moet om iets te doen en is elke schiokkende beweging te pijnlijk voor mijn hoofd.

    Ik denk zelf aan een schimmelinfectie inwendig vanwege:
    Lange tijd schimmelinfectie genitaliën gehad
    via CT-scan fecale verontreiniging in dikke darm te zien
    het is in de winter erger
    Floater in oog lijken lange draden.
    Zelf positief getest op Candida-antigenen.
    Constant witte tong.
    Voelde mij slecht bij derde antibioticakuur.

    Maar er komt bij de specialisten telkens niks uit en huisarts denkt niet dat dit het kan zijn. en zodoende wordt er geen behandeling opgestart.

    Reageer
Reageer op: Pijn verschillende plekken. Floaters in oog, vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief