Soort ontsteking onder schouderblad.

  • #1

    Hoi,

    6 jaar geleden op mijn 21ste, kreeg ik een extreme steek in mijn rug net onder mijn schouderblad.
    Daarna kon ik ongeveer 2 of 3 uur mijn rechterarm niet bewegen door de pijn.
    Ik merkte de dagen erna direct dat ik me totaal niet goed voelde, een extreme vorm van malaise. De symptonen waren extreme vermoeidheid, ik zou schatten dat ik 60% van mijn dagelijke energie kwijt ben, heel erg snel spierpijn krijgen. Al is het 15 minuten schoonmaken kan ik er last van krijgen. In de avond merk ik aan de rechter kant een doof pijnachtig gevoel, die richting op strekken brengt mij wat opluchting. De dagen erna kreeg ik ook last van mijn borst. Ik voelde lauw water van mijn keel tot maag glijden, alles van mijn nek tot aan mijn heupen voelen veel "gevoeliger" aan, ik voel soms de shirts bijvoorbeeld, wat ik eerst dus totaal niet opmerkte. Soms kreeg ik een gevoel alsof mieren op mijn borst liepen. In de week erna naar de huisarts geweest, en na een aantal afspraken met weinig conclusie kreeg ik de diagnose Syndroom Van Tietze van de huisarts. Onstekingremmers maakte het erger, soms zelfs een hevige reactie waardoor ik me arm niet kan bewegen.
    Na 2 jaar zijn de meeste borst symptonen verdwenen, het is nog wel gevoelig.
    Omdat ik nogal twijfelde aan Tietze Syndroom ben ik doorverwezen naar de reumatoloog. Na een uitgebreid onderzoek is er geen conclusie behalve dat ook de reumatoloog sterk twijfelde aan Syndroom Van Tietze. Na 6 jaar heb ik de hoop op genezen opgegeven, maar ik zou het wel fijn vinden om te weten wat het precies is!
    Hartelijk dank,
    Ilias.

    Reageer
Reageer op: Soort ontsteking onder schouderblad.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief