Heeft iemand een idee?!!

  • #1

    Hallo,

    Ik zou me even voorstellen want dit wordt een aardig verhaal, maar zou heel graag willen dat iemand mij misschien advies zou kunnen geven aangezien ik op het moment met mijn handen in mijn haren zit. Ik ben een meisje van 19, het begon zo’n twee maanden geleden ik was op stage en ik was aan het werk. Ik merkte ineens dat ik last begon te krijgen met het bewegen van mijn rechterarm, ik negeerde her een beetje maar her bleef wel even in mijn achterhoofd hangen. Vevrolgens de dag erna kreeg ik heel veel spierpijn in diezelfde arm, ik was erg vermoeid en maakte me zorgen dus ging al op het internet speuren. De pijn ging weg maar ik ontdekte een knobbeltje boven mijn rechter borst, daar begon ik toen heel erg om te stressen en dacht aan borstkanker. Ik heb toen een echo gehad van mijn rechterborst en oksel/halsklieren. Die waren goed op een aantal reactieve klieren in de hals na. Ook de knobbel was alleen maar een overgang van mijn rib/sternum. Er hoefde geen verder onderzoek maar ik bleef me maar belemmerd en ziek voelen. Ik was heel moe, voelde mij gewoon erg koortsig. Temperatuur is al weken aan het schommelen tussen 37,2 en 37,7. Meestal rond de 37,5 maar wat vaag is is dat ik ‘s ochtends soms een hogere temperatuur heb dan ‘s avonds. Nu had ik een goede uitslag van mijn borst maar wou ik ook graag een foto van mijn longen en bloedonderzoek. Ik kreeg namelijk veel steken in mijn gewrichten en spierpijnen. De bloedonderzoek was als volgt, er was een kleine verhoging van ontstekingswaarden en witte bloedcellen maar niet verontrustend. Ook een kleine tekort aan vitamines en er was te vinden dat ik Pfeiffer had doorgemaakt. Nu is alles nog steeds niet over. Ik weet ook niet meer wat ik moet doen, ik voel me nog steeds niet lekker temperatuur is 37,3/37,5 dus geen idee wat ik daarvan moet vinden. Mijn hoofd voelt vaak super warm aan en ik voel me wel koortsig. Ook heb ik last van veel piekeren over wat er nou met mij aan de hand kan zijn, ik heb last van spierpijnen overal voornamelijk mijn rechterarm dus. Ook heb ik last van Nachtzweten, en ben ik 4/5 kilo afgevallen in een maand tijd. Ik eet wel gewoon, maar het kan zijn dat ik onbewust wat minder eet. Ook voel ik me gewoon ziek gewoon niet fit en algeheel malaise, in mijn rechteroog voelt het ook steeds alsof er iets in zit. Ik heb een afspraak mer een neuroloog maar goed ik weet het ook niet meer, de dokter denkt dat het meer psychisch is maar toch voel ik me iedere dag beroerd en ziek. Ik zal nog even de klachten op een rij zetten hieronder misschien kan iemand mij helpen want ik weet het echt niet meer. Het is namelijk super verschillend en niet samenhangend.
    Groet,

    * hoofdpijn
    * malaise
    * nachtzweten
    * ‘snachts wakker worden
    * afgevallen
    * weinig kracht in de benen
    * spierpijn
    * Gewrichtspijn
    * hoofdpijn/ drukkend in het hoofd
    * warm hoofd van binnen en buiten
    * temperatuur steeds 37,2 / 37,7 soms ‘s ochtends hoger het wisselt
    * soms druk/pijn in oor
    * gevoel alsof er iets in oog zit
    * rode aders in oog soms
    * vermoeidheid
    * koude handen
    * soms hartslag in een oor
    * steeds piekeren
    * ziek gevoel

    Reageer
    #2

    Je lichaamstemperatuur is in ieder geval normaal gezien de weersomstandigheden. Daar is niks mis mee.
    Maar heel veel klachten doen mij wel aan stress/spanningen en angsten denken.
    Doe eens de testen op:
    https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

    https://www.psyned.nl/zelftest/burnout-test/

    Reageer
    #3

    De temperatuur schommeling had ik ook al voordat het zo warm weer was buiten. Is het geen zorgwekkende temperaturen??

    Reageer
    #4

    Ook dan is dat een normale lichaamstemperatuur. En die kan de hele dag door schommelen

    Reageer
    #5

    Weet niet of je de beroemde prik hebt gehad. Dan kan je denken aan ontstoren/ontgiften. Verder kan een complementair genezer naar je hele gezondheidssituatie kijken. Bij een tekort aan vitamine D belangrijk om ook aan magnesium te denken.

    Reageer
    #6

    Nee dat is zo gek ik heb geen vaccinaties gehad dus ik ben erg ongerust, dokter vind het niet verdacht. Bloed was goed, röntgenfoto ook en echo borst ook. Maar voel me nog steeds niet lekker en vind t raar dat ik afval en nachtzweet. Dokter denkt daarbij meer aan stress die ik ervaar, en die vind het niet nodig voor verder onderzoek. Ik weet t zelf ook niet meer.

    Reageer
    #7

    Stress is wat simpel gesteld. Op alternatief gebied kan je testen wat je lichaam nodig heeft.

    Reageer
Reageer op: Heeft iemand een idee?!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief