kniepijn

  • #1

    hallo,

    ik ben nu 17 en loop al sinds ongeveer mijn 6de met regelmatige kniepijn. de huisarts heeft het tot mijn 14 altijd gehouden op groeipijn en daarna als diagnose dat er iets met mijn kraakbeen was, het bleek niet goed aan te sluiten. hiervoor ben ik naar fysiotherapie geweest en was het tijdelijk over. nu ben ik vorig jaar (februari '08) op wintersport gevallen en heb meer dan een jaar een blauwe plek gehad op mijn knie.. ik durfde hiermee niet goed naar de dokter want het zou toch niks voorstellen.. nu is die blauwe plek eindelijk verdwenen (alleen nog licht verkleurde huid) maar heb weer heel veel pijn aan mijn knie, vooral aan de zijkanten. heeft iemand een idee wat dit kan zijn? misschien uit eigen ervaring..? en wat ik hieraan kan doen.?
    alvast bedankt!

    Groetjes,

    Reageer
    #2

    Het is heel wel mogelijk dat je tijdens het skien je knie beschadigd hebt en dat dit niet (mooi) genezen is. Ik zou je adviseren naar de huisarts te gaan en het verhaal duidelijk te vertellen. Met beeldvormend onderzoek als een MRI en een orthopedisch consult kan goed worden laten zien wat er evenueel beschadigd is.

    Reageer
Reageer op: kniepijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief