hevige steken midden van me borst

 • #1

  hoi hoi
  ik loop al een tijdje met klachten in me borst
  het komt soms ineens opzetten het begint met steken
  in me borst daarna kryg ik het benauwd en spierpijn in me rug en me tanden doen zeer helaas heb ik niet zo goeie dokter zou graag iemand vragen die een beetje hetzelfde heeft gehad en wat het zou kunnen zijn.

  Reactie
  #2

  Dit is een spoedsituatie.

  Er bestaat een kans op een ernstige hartaandoening.

  Neem contact op met een arts.

  Deze vraag is niet geschikt voor een forum.

  Reactie
  #3

  Lees ook:

  Steken rond hartstreek
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/75175-steken-rond-hartstreek.html

  Steken in je hart
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/215768-steken-in-je-hart.html

  Steken in linker borst
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/231240-steken-in-linker-borst.html

  Steken in de linker borst, druk op linker borst
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/231120-steken-in-de-linker-borst.html

  Steken in Linker borst
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/194462-Steken-in-Linker-borst.html

  Nog jong en al steken in hart en borststreek?
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/77586-nog-jong-en-al-steken-in-hart-en-borststreek.html

  18 jaar en steken rond de hartstreek!
  http://www.dokter.nl/forum/Hart-bloed-bloedvaten/76024-Steken-rond-de-hartstreek.html

  Reactie
  #4

  Hallo allemaal,

  Ik ben 13 jaar en ik heb nu al drie dagen pijn in het midden van mijn borst. En ben een beetje duizeig. Ik heb dan afentoe een steek en dat doet best wel zeer.

  Ook heb ik hoofdpijn in mijn achterhoofd vanaf 2009. Er zitten ook allemaal opgezette klieren op mijn achterhoofd. Mijn moeder zegt dat het niks is. Maar het doet wel zeer. Weet iemand een middelte of moet ik naar de fisioterapuit.

  Ik had ook in 2009 een keer midden in de nacht, toen ik met koorst bij me moeder in bed lag, opeens heel erge hoofdpijn in mijn achterhoofd. Ik gilde het uit. Ik had het idee of er iemand met een hamer tegen mijn hoofd sloeg. Het ging toen gelukkig na 10 seconden weer weg. Weet iemand misschien wat het is?

  Vr. Gr. van Jozefien

  Reactie
  #5

  Jozefien, waarom ga je niete even naar de huisdokter met je moeder? En als je moeder niet mee wil of kan, waarom ga je dan niet even alleen, of met je vader? Ik vind jouw klachten zorgelijk. Zeker die lymfeklieren in de nek en de stekende hoofdpijn kunnen echt beter even worden onderzocht worden door een arts.
  Wil je laten weten als je geweest bent, en wil je laten weten wat de huisdokter ervan vond?

  Reactie
  #6

  Hallo Klammer,

  Ik ben een maand geleden naar de huisarts gegaan met mijn moeder. Toen had ik nog geen steek in het midden van mijn borst, maar ik ging toen voor de hoofdpijn. De huisarts had toen gezegt dat het spanningshoofdpijn is. Het zou natuurlijk best kunnen, maar ik herkende me niet in alle klachten voor spanningshoofdpijn. Mijn moeder gaat waarschijnlijk nog een afspraak maken bij de ostiopaat(weet niet precies hoe je het schrijft). Misschien weet die arts wat het is. Of ik moet nog een keer naar de huisarts, dat kan ook. Want het doet soms best wel zeer en het gaat niet over.

  Bedankt alvast voor al het advies,
  Vr. gr. van Jozefien

  Reactie
  #7

  Opgezette klieren in de nek en steken op de borst zijn géén symptomen van spanningshoofdpijn. Deze diagnose klopt niet. Is er al vastgesteld waar de klieren mee te maken hebben? En wat is nu de oorzaak van de pijn op de borst? Dit klopt niet. Ga terug naar de huisarts.

  Reactie
  #8

  Hallo Femke,

  Ik zal nog een keer terug gaan naar de huisarts. De klachten worden ook steeds gekker. Ik krijg nu ook rugpijn. Ik heb ook moeite met ademhalen (Ik heb astma, en het is natuurlijk weer lente, maar vind het wel een beetje eng.) Ik zal het laten weten als ik ben geweest.

  Vr. gr. Van jozefien

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik ben het eens met Femke. Heb je misschien ook koorts, of voel je je ziek, zwak en misselijk? Er lijkt toch meer aan de hand te zijn, zeker als je beschrijft dat je ook benauwd bent geworden.

  Laat je weten hoe het verder gaat?

  Reactie
  #10

  Zal ik doen.
  Alvast bedankt voor alle informatie.

  Reactie
  #11

  Bij jonge mensen wijzen deze klachten meestal op hyperventilatie. Bij oudere mensen is de kans op een cardiale oorzaak groter.

  Reactie
  #12

  hallo iedereen

  Ik had een vraag of iemand weet wat er met je aan de hand is wanneer je een steek in het midden van je borstkas hebt. Het doet zo''n ontzettende pijn dat zelfs bij het niezen de pijn erger wordt.Ik loop al een week met deze klachten en vraag me echt af wat het is. afwachtend op jullie reactie alvast bedankt..

  Reactie
  #13

  Ik heb net hetzelfde als nisje en wil ook weten wat het is. Pijn in het midden van mijn borst en bovenrug. Het is erger als ik hoest en als ik in- en uitadem. Kan ik zo aan sport doen? Ik ben 16 jaar

  Reactie
  #14

  Hallo, wat dacht je van even naar de huisarts gaan? Die kan dmv een lichamelijk onderzoekje een diagnose stellen en een en ander uitsluiten.

  Succes

  Reactie
  #15

  Syndroom van Tietze?!

  Reactie
Reageer op: hevige steken midden van me borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief