Pijn aan de hele linkerkant

 • #1

  Hallo allemaal

  Ik heb een vraagje ik loop nu al 3 maanden   met pijn aan de linkerkant  het zijn me schouders soms ook ook rechts maar laatste tijd links dat doorstraalt naar mee me bovenarm. Het is me heup links dat doorstraalt aan de  zijkant  tot aan me knie. en is net aan de zijkant net boven me enkel .  Het het gevoel van pijn is branderige stekende zeurende  irritante pijn het komt en het gaat  de gehele dag door.

  Als ik gedouchte heb dat is zo fijn dat is zo lekker   dat helpt wel even   als ik ga slapen snacht's dan heb ik heb helemaal geen last., Maar zodra ik weer wakker ga worden  hup dan beginnen de kwaaltjes weer dus kan beste hele dag op bed leggen en slapen dan voel ik niks meer.

  Ik ben al diverse keren naar de huisarts geweest heb bloed laten prikken volledig   heb me laten prikken op reuma maar uit het bloed kwam alleen dat ik vitamine d te kort had dus die ben ik nu al 2 maanden aan slikken  maar  volgens mijn was het niet de vitamine d want ik heb er nu nog steeds last van.  Huisarts heeft e ook diverse keren na gekeken kon niks  vreems vinden ja alleen als je aan me heup zit dans  spring ik omhoog die is zo gevoelig  maar ook daar geen verdikking  helemaal niks is alleen heel gevoelig .

  Ik ben naar de neuroloog geweest ook die heeft mijn onderzocht kon ook helemaal niks geks vinden iedegrval niks ernstig  waar ik zo bang voor was. ms of een andere spierziekte of iets met me zenuwen nee helemaal niks kon ie vinden.

  19 mei moet ik naar reumatoloog  maar ben ook bang dat daar niks uit gaat komen omdat ik al getest ben op reuma maar dat dat allemaal goed was . Huisarts denkt dat ik misschien fybromolagie  heb omdat het al zo lang speelt.

  Maar nu heb ik nog steeds  last de ene dag meer dan de andere dag maar wel steeds aan de linker kant.  Nu is mijn vraag wie herkent  dit  en weet eventueel wat dit ook kan zijn en wat raden jullie mij aan . Paracetamol 6  op een dag soms 8 op een dag   slik ik maar ook dat helpt echt helemaal niks.

   

   

   

   

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Vervelend dat er tot nu toe niks uit de onderzoeken gekomen is!

  Wat je nog zou kunnen doen,is een verwijzing naar een Pijnpoli vragen. Daar kunnen ze je misschien helpen met het vinden van de juiste pijn medicatie.

  Sterkte, groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: Pijn aan de hele linkerkant
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief