Heeel veel boeren

 • #1

  Hey ik zat een jaar geleden op de bank tv te kijken met m'n nek tegen de leuning (vind ik lekker liggen) en die avond voelde ik me heeel erg opgeblazen en ik moest heel veel boeren opeens, maar dan ook echt 30 keer ofz per minuut, en ik kon heel erg lang daarmee doorgaan, als in m'n boer doorslikte had ik gerommel in m'n buik en daar kreeg ik heel erg veel trek van. Ik loop er inmiddels een jaar mee rond, ik dacht dat het nooit echt wat kwaad kon maar het is echt heel erg vervelend, ik heb last van onverwachts buikpijn en opgeblazen gevoel, ochtend misselijkheid, en ontlasting. Ik heb er echt heel erg veel last van dus wat kan ik het beste doen? (Ik ben 12 jaar dus best jong voor allemaal diëten enz)

  Reageer
  #2

  Miss heeft het te maken met groei

  Reageer
  #3

  Heb je nu nog last? Kan te maken hebben met voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen. Zou dus je voeding eens onder de loep nemen. Frisdrank is bijvoorbeeld erg slecht voor je gezondheid en cola helemaal. Beste is om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus bruine in plaats van witte rijst etc.

  Reageer
  #4

  Veel mensen hebben te weinig maagzuur. Dit door voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en stress. zorgt voor een slechtere vertering, wat allerlei klachten kan geven. Als voedingspatroon aanpassen te weinig helpt, zou je een natuurgenezer kunnen raadplegen.

  Reageer
Reageer op: Heeel veel boeren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief