Vage klachten

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al jaren lang last van dat ik zomaar in slaap kan vallen op alle momenten van de dag eigenlijk. Nu krijg ik sinds kort ook concentraties problemen en dan val ik zomaar in slaap. Als ik dan even op bed ga liggen word ik duizelig misselijk en krijg ik koppijn en best benauwd. En voel heel de tijd een vaag gevoel in mijn lichaam dat ik niet kan omschrijven..

  Iemand een idee wat het is? Huisarts neemt mij niet serieus.

  Reactie
  #2

  Je zult dan toch terug naar de huisarts moeten gaan. En dan bij de huisarts duidelijk aangeven dat je wel graag serieus genomen wilt worden en er minimaal bloedonderzoek gedaan zo moeten worden.

  Reactie
  #3

  bloedonderzoek heb ik gedaan kwam niks uit. Heb ook evenwicht problemen en mijn huisart doet er verder niks aan. Zou u mij een beetje vertellen waar ik aan kan denken wat dit zou kunnen zijn?

  Reactie
  #4

  Hoe oud ben je?
  Ben je man of vrouw?
  Heb je veel stress of spanningen?

  Reactie
  #5

  Ben 23 jaar en heb zo af en toe wel eens stress, maar wat ik al zei loop hier al een aantal jaren mee en dan met namen de zomaar in slaapvallen

  Reactie
  #6

  en ik ben een vrouw.

  Reactie
  #7

  Dat zomaar in slaap vallen op willekeurige momenten is natuurlijk wel erg vervelend.
  Hoeveel uren slaap je gemiddeld per nacht?
  Gebruik je medicijnen, alcohol of drugs?
  Hoe groot ben je en wat weeg je?

  Reactie
  #8

  Heel vervelend inderdaad en vraag mij ook af waar het vandaan komt. Ik slaap denk ik tussen de 5 a 7 uur per week. Ik gebruik geen drugs en ook geen medicijnen zo af en toe neem ik wel eens een drankje. Ik ben 1,65 en weeg denk ik 70 kilo.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  5-7 uur slapen is dan eigenlijk weinig als je bedenkt dat je overdag regelmatig in slaap valt. Ik zou dan toch verwachten dat je 's nachts meer slaapt.
  Er zou in ieder geval bloedonderzoek gedaan moeten worden. Conrolen op ziekte van Pfeiffer, bloedarmoede , schildklierwaarden en vitamine D en B12.
  Toch terug naar de huisarts en je niet af laten schepen

  Reactie
  #10

  Dank u! Ga het maar weer bespreken met de huisarts.

  Reactie
Reageer op: Vage klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief