Radeloos : wat kan dit zijn?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik zit de laatste tijd met vele vragen over mijn gezondheid. Enige tijd geleden, ongeveer een half jaar, ben ik in het ziekenhuis beland. Dit kwam doordat ik het bewustzijn verloor na hevige steken in mijn linkerzij. Hier had ik al enige tijd last van. Nu in het ziekenhuis aangekomen, bloed onderzocht en thats it. Aangezien dit allemaal goed uitzag hebben ze ook geen verdere onderzoeken gedaan. Nog heb ik regelmatig steken in mijn zij waardoor ik af en toe weg draai.

  Nu heb ik de laatste tijd nog enkele vervelende problemen. Ik heb enorm last van opgezwollen benen en voeten. Hiernaast "tril" ik enorm met mijn handen, alsof ik constant zenuwachtig ben. Bovendien heb ik constant last van maagzuur, pijn in de maar, etc.

  Ik ben langzaamaan een beetje radeloos geworden en begin me toch zorgen te maken over mijn gezondheid. Wat voornamelijk zo vervelend is, is dat mijn dokter dit absoluut niet serieus neemt. Ik ben een 21 jarige studente en heb het idee dat ze denkt dat ik 'ovedrijf'. In mijn familie zijn er veel gevallen van kanker, problematische darmen en reuma. Ook dit vind ze geen reden om verder onderzoek te doen.

  Nu vraag ik me af wat ik het beste kan doen, of iemand zich hierin herkent? Ik zou graag duidelijkheid krijgen over wat er aan de hand is...

  Alvast bedankt!
  Celine

  Reactie
  #2

  In elk geval naar je huisarts maar ook zorgen voor volwaardige voeding. Een complementair genezer zou je nader advies kunnen geven over bijvoorbeeld je darmflora, eventueel candida, tekorten aan voedingsstoffen enz. Veel mensen hebben te weinig maagzuur, waardoor een slechtere vertering, waardoor zuurbranden en andere klachten. Heeft vooral te maken met een teveel aan snelle koolhydraten en insulinresistentie, te weinig vezels, tekorten aan voedingsstoffen en natuurlijk stress. Denk ook aan de rol van electromagnetische velden. Die zorgen voor een stressreactie in je lichaam. Eventueel medicijngebruik, waaronder de pil en pijnstillers, kunnen je lichaam ook behoorlijk ontregelen.

  Reactie
Reageer op: Radeloos : wat kan dit zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief