Pijn in buik, borst en achter borstbeen.

  • #1

    Beste,

    Ik heb al een aantal keer een vervelende pijn gehad. Het begint elke keer met een vervelende buikpijn, die niet echt aan te wijzen is maar vaak het ergste is net onder het borstbeen. Deze is erger wanneer ik gebogen zit dan wanneer ik me strek. Deze pijn wordt steeds erger. Hierna begint ook pijn op de borst en een drukkend gevoel. Soms straalt het nog uit naar m'n zij of arm. Ik wordt er ook kortademig van en dat zorgt natuurlijk weer voor trillen/licht in m'n hoofd.

    Dit gaat tot nu toe elke keer vanzelf weg en de totale duur is ongeveer 1,5 voordat het ergste voorbij is. Daarna blijf ik nog wel ruim een uur met steken in m'n buik zitten.

    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn of heeft iemand anders hier ook wel eens last van gehad? Het is me nu in een half jaar tijd 3 keer gebeurd.

    (En ja ik ga naar de huisarts, afspraak is al gemaakt maar ben heel ongeduldig en benieuwd of iemand dit herkent ๐Ÿ˜‰ )

    Reageer
Reageer op: Pijn in buik, borst en achter borstbeen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief