Kramp in rug wanneer ik nerveus ben

  • #1

    Hallo,

    sinds een half jaar krijg ik vaak als ik nerveus ben voor iets, hele erge pijn in mijn rug. De pijn is in de zijkant en het voelt eigenlijk een beetje als kramp. De pijn is zo erg dat ik 2 x diclofenac en 1x 1000mg paracetamol heb moeten nemen om de pijn te stoppen. Waarom gebeurd dit? Ik ben van plan om naar de huisarts te gaan alleen ga ik morgen op vakantie.

    Reageer
    #2

    Hallo, wat vervelend dat u pijn voelt als u nerveus bent. Helaas heb ik niet een pasklaar antwoord wat dit kan zijn en hoe dit veroorzaakt wordt. Mijn vermoeden is dat u onbewust uw spieren aanspant als reactie op uw nervositeit en zo wellicht de pijn in uw rug ontstaat. Als pijnbestrijding zou u ook lokaal op de huid een verkoelende gel met menthol aan kunnen brengen (BioFreeze). Hier heb ik zelf goede ervaringen mee en is veiliger dan Diclofenac. Wat ook heilzaam kan zijn, laat de boel eens goed los masseren, waarschijnlijk drukt een spier teveel op een zenuw in uw rug, in dat geval zou massage wellicht kunnen helpen. Maar het meest verstandig is gewoon even uw huisarts bezoeken. Sterkte!

    Reageer
Reageer op: Kramp in rug wanneer ik nerveus ben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief