Pijnlijke plek lies

  • #1

    Hallo,

    Sinds zaterdag heb ik een pijnlijke plek op de voorkant van mijn lies/schaamstreek. Ik ben rond gaan kijken op internet maar bem er nu niet zeker van of dit een spier is of lymfe klier. Als ik er op druk doet het pijn, en het lijkt een mini beetje opgezwollen (bijna niet te zien). Zaterdag was ook lopen en buigen pijnlijk. Dit is nu over en als ik op de plek druk doet hij ook weinig pijn meer.

    Wat denken jullie dat dit kan zijn, een spier of een lymfe klier? Verder geen klachten zoals ziek, infectie, wondje etc. En kan een lymfe klier zonder merkbare reden een beetje zwellen en pijn doen?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het kan een lymfeklier zijn, maar zou ook een liesbreuk kunnen zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    bedankt voor uw reactie Tandor. Vandaag is de pijn als ik er op druk zo goed als helemaal verdwenen en ook lijkt de plek niet meer echt dik (was al niet heel goed te zien). Lijkt me dus niks ernstigs of zie ik wat over het hoofd?

    Reageer
    #4

    Het zal niets ernstigs zijn

    Reageer
    #5

    oke bedankt. Ook voelde ik vandaag wat meer aan de rechterkant een klein bultje wat ook een lymfe klier zou kunnen zijn. Het is erg klein (inderdaad erwt formaat) en zacht en erg beweeglijk. Is het normaal dat je dit zo kunt voelen?

    Reageer
    #6

    Dat is normaal

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke plek lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief