Rechter oor rare geluiden en pijn

 • #1

  Beste,

  Sinds een aantal maanden heb ik op bepaalde momenten (echt niet vaak) dat ik op bepaalde lage geluiden een brommend geluid in mijn oor ervaar. Dit geluid gaat gepaard met een trillend gevoel in mijn oor. Dit is zo'n raar gevoel, dat ik tranen in mijn ogen krijg als deze aan de gang is. Als de lage tonen gestopt zijn, stopt het gevoel en geluid ook per direct. Soms dan stoppen de lage tonen niet (bijv. ik luister naar iemand met een lage stem) en blijf ik dus last houden van mijn rechter oor en dit leidt heel erg af. Als ik dan een paar keer flink mn oor open en dicht druk met mijn vinger en een paar keer gaap, zijn het geluid en gevoel weg. Dit is toch vreemd?

  Nadat het geluid en gevoel weg zijn getrokken, ontstaat er een gevoel alsof er heel veel oorsmeer wordt aangemaakt in dat oor en daarna lijkt het alsof mijn oor dicht zit. Hij doet dan ook erg pijn en ben dan heel erg gevoelig voor alle geluidjes.

  Toen het de eerste keer gebeurde een aantal maanden geleden, dacht ik dat er een vlieg in mijn oor zat (dat is het gevoel) en aangezien ik dit al eens eerder gehad heb weet ik hoe dat voelt. Heb meteen olie in mijn oor gedruppeld en even gelegen, maar het brommende geluid was, na de olie uit mijn oor te laten lekker, nog steeds aanwezig bij die lage tonen. Het is dus geen vlieg of ander insect. Deze zou ook niet maanden lang kunnen overleven in mijn oor, dus dat is al uitgesteld.

  Ik hoop echt dat een van jullie mij kan helpen, want ik ben radeloos en wil eerst graag wat meer weten voordat ik naar de huisarts ga.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet.

  Reactie
  #2

  Oja, ik ben een 21 jarige meid en gebruik altijd geluidsdempende doppen bij festivals, andere feesten of als ik met harde geluiden werk.

  Reactie
Reageer op: Rechter oor rare geluiden en pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief