Zeurende felle pijn net onder borstkas uitralend naar rug

  • #1

    Hi allen,

    Ik heb sinds donderdag zeurende felle pijn net onder mn borstkas en dit straalt uit naar mn onderrug.  Als ik ademaal voel ik t ook op mn onderrug. T doet zelfs pijn aks ik mn arnen omhoog doe. Kan dit iets te maken hebben met mn hart? Of kan dit iets anders zijn.

    Reageer
    #2

    Dat lijkt toch meer op een probleempje met een spier. Als je er na het weekend nog last van hebt ga dan even naar de dokter.

    Reageer
    #3

    Ben gisteren bij de huisarts geweest.

    Kuur gekregen voor voorhoofdsholte ontsteking. Misschien dat het hier iets mee van doen heeft? Lijkt wel een soort zenuwpijn of zo.

    Reageer
    #4

    Dat heeft met een voorhoofdsholteontsteking niets te doen.

    Reageer
    #5

    Ok.ja t begint ongeveer n half uur nadat ik ben opgestaan. Mn hele borstkas doet zeer en ook de spieren onder mn oxels. Dat trekt door naar schouders en onderrug. Kan toch niet 1 spier zijn? Ik ben erg Als dood voor straks is t mn hart of longen.

    Reageer
    #6

    Het hoeft ook niet een spier te zijn. Maar het klinkt in ieder geval niet naar een probleem met je hart. Ga naar de dokter met de klachten

    Reageer
Reageer op: Zeurende felle pijn net onder borstkas uitralend naar rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief