Beenderen en niet zwanger

  • #1

    Laatste tijd heb ik ontzettend veel last van beenweeen. Op momenten dat ik zelf niet meer kan rechtstaan of een kersenpitkussen op mijn been moet leggen. Ik heb wel ooit een spiraal gedaan, omdat de pil niets voor mij is. Ondertussen overgeschakeld naar de prikpil. Dokters zeggen allemaal dit is normaal. Toch kan ik op momenten niet werken van de zeer of niet bijven rechtstaan en dit gebeurt overdag en snachts. Vind ik toch niet normaal. Nog iemand met hetzelfde probleem die niet zwanger is?

    Reageer
    #2

    Hallo!

    Weet je zeker dat het beenweeen zijn? Wat zijn precies je klachten en stel die eens voor jezelf op en benader desnoods een andere arts voor een second opinion. Zelf kan ik niet mee praten over wat je voelt, maar vaak helpt t juist om een beetje te bewegen. Denkend in de richting van restless leg syndrome. Natuurlijk geen marathon en als de pijn echt te hevig is dan moet je daar gehoor aan geven, maar in veel situaties is blijven bewegen toch een belangrijk advies. Daarbij kun je, indien je geen allergie hebt, paracetamol nemen tot 4000mg per dag. 2 maal 500mg dus. Hopelijk wordt je snel geholpen!!

     

    Reageer
Reageer op: Beenderen en niet zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief