helder vocht uit penis

  • #1

    ik merk van tijd tot tijd dat er doorzichtige afscheiding uit mijn eikel komt. dit duurt enkele dagen en gaat dan weer voor enkele weken weg.

    ik heb maanden geleden een soa test gedaan deze was negatief.

    de afscheiding is constant gedurende de dag. ik heb verder geen pijn bij het plassen of andere klachten.

    ik heb denk ik wel eczeem/schimmelinfectie op mijn handen gehad of heb ik nog steeds. de klachten vallen vaak op na masturtie.
    ik dacht dat dit een oorzaak kan zijn maar ik lees nergens dat dit zo over gebracht kan worden of dat dit resulteerde in heldere afscheiding.

    enig idee wat dit kan zijn?

    Reageer
    #2

    het zijn overigens geen grote hoeveelheden. enkel een beetje vocht bij de plasbuis. het voelt wel constant vochtig daardoor.

    Reageer
    #3

    Ik zou het zo helaas ook niet kunnen zeggen. Welke soa's zijn getest?

    Reageer
    #4

    clamidia en chonnoroe

    Reageer
    #5

    Laat dan eens op mycoplasma tresten

    Reageer
    #6

    ok bedankt dat zal ik doen. ik zie verder dat ik een heel dun wit schilfer randje heb op mijn eikel. een beetje alsof het verveld is.

    ik heb onlangs een schimmelcreme geprobeerd en deze er denk ik te dik opgesmeerd. hierna zijn de klachten ook verergerd.

    Reageer
    #7

    Dat zou dan kunnen, maar dat moet dan ook vanzelf weer weggaan

    Reageer
    #8

    hallo john,

    ik heb op jou bij onedayclinic getest op alle mogelijke soa's. alles resultaten negatief. heel fijn natuurlijk en dit lucht flink op.

    de afscheiding wordt alleen niet minder maar wordt steeds heftiger. nog steeds geen andere klachten zoals pijn bij urineren.

    ik ben 37, is er gezien mijn leeftijd iets anders wat ik zou moeten testen als prostaat? ik maak me toch zorgen omdat ik niet weet wat het is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ga naar de huisarts en vraag om je prostaat te testen met een bloedonderzoek. Bespreek de klachten

    Reageer
Reageer op: helder vocht uit penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief