afscheiding(?) uit penis

  • #1

    Hi,

    Sinds een dag of twee heb ik continu afscheiding uit mijn penis, althans dat denk ik. Er komt een minimale hoeveelheid vocht uit de top van mijn eikel. Het is overigens net water qua textuur en structuur.

    Ik kamp al een aantal jaar met bekken spanning en hele prostaat is ook al na gekeken bij de uroloog. Tot voor kort had ik 3x per jaar een gevoel van ontstoken urineleider. Dat gevoel is er nu weer, maar dit keer met vocht.

    Recent SOA test gedaan, alles negatief. Dus geen SOA, twee weken geleden getest. Afgelopen vrijdag voor het laatst seks gehad, maandag begonnen de klachten.

    De penis ziet er rustig uit en normale kleur (eikel). Wel is de eikel mega gevoelig op dit moment (in fijne zin van het woord). Vandaag naar de HA geweest, die kijk mij glazig aan. heeft een antibiotica voorgeschreven voor niet specifieke urineweg infectie (zelfde als soa tabletten heb ik opgezocht).

    Je begrijpt, ik word er niet wijzer uit. Heeft iemand hier ervaring mee?

     

    Gr,

    R

     

    Reageer
    #2

    Een urineweginfectie zou kunnen. Als de klachten na de kuur aanhouden, toch maar weer een test doen en ook op mycoplasma laten testen

    Reageer
    #3

    nieuwe partner of vaste?

    idd mycoplasma testen

    Reageer
Reageer op: afscheiding(?) uit penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief